Houten baby puzzel – Trixie

Wij plaatsen de naam erop doormiddel van laser graveren.

 9,95

(inclusief 21% btw)

Graveren

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

De eerste puzzel van je kleintje! Deze schattige Houten baby puzzel bestaat uit twee stukjes, een babydier en zijn mama of papa. Beide stukken zijn dik en het zijn perfecte figuurtjes om in allerlei denkbeeldige verhalen mee te spelen. Verzamel alle dieren en de fantasie van je kleintje kent geen grenzen! De puzzel is gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Aangezien de gebruikte verf op waterbasis is, is deze veilig voor baby’s.

De houten baby puzzel is verkrijgbaar 5 verschillende dieren: ijsbeer, leeuw, aap, olifant en konijn. Omdat de puzzel kan staan, staat de babypuzzel ook superleuk op de babykamer! Personaliseer de puzzel met naam, de naam wordt  er doormiddel van laser graveren ingezet en zal dus nooit loslaten, hij blijft daarom veilig om mee te spelen.

Tip: Omdat de houten puzzel aap, een klein aapje erin heeft  is deze ook heel leuk om te versturen om iemand te feliciteren met de zwangerschap. Voeg daar dan een kaartje bij met de tekst : “Gefeliciteerd met jullie kleine aapje ” Dan weet je zeker dat je een gevoelige snaar raakt bij de ouders in spe.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Houten baby puzzel – Trixie

  • de puzzel is verkrijgbaar in  5 dieren: ijsbeer, leeuw, aap, olifant en konijn.
  • vanaf 0 jaar
  • afmeting 11×13x 1,5 cm
  • babyspeeltje van hout
  • met naam gegraveerd
  • afnemen met een vochtig doekje

Mix & match

De verschillende dieren van trixie komen steeds weer terug, wil je meer van de verschillende dieren zien? klik dan op de onderstaande namen.
mr.lion |  mrs. elephant | mr. polar bearmr. monkey | mrs. rabbit

Aangezien bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Van boreling tot tiener, kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. Hierdoor ondersteun je de fantastische eigenschap dat producten en prints zo worden ontworpen dat die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 10 × 13 × 2 cm
Beschikbare Dieren

, , , ,

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

hout

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten