Tractor met trailer Little Farm – Little Dutch

 24,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

De Tractor met trailer Little Farm is een tractor met allerlei diertjes en melkflessen. Dit superleuke speelgoed is ontworpen om de fantasie van jouw kleintje te prikkelen en ze mee te nemen op een boerderijavontuur. De houten Tractor Little Farm FSC van Little Dutch is nu nog leuker met de schattige boerderijdieren die het bevat.

Een tractor als miniboerderij

In de aanhangwagen van de tractor vind je een bonte verzameling van boerderijdieren, waaronder nieuwsgierige schapen, kakelende kippen, loeiende koeien en knorrende varkens. Elk diertje is liefdevol vormgegeven om de boerderijbeleving compleet te maken.

Naast de diertjes heeft de tractor twee melkflessen in de aanhangwagen. Breng alles naar de boerderij en jouw kleintje heeft zijn of haar taak volbracht. De mogelijkheden voor creatief spel zijn eindeloos, terwijl ze de dieren voeden en verzorgen.

Eigenschappen Tractor met trailer Little Farm

  • Tractor met trailer Little Farm, met dieren en melkflessen
  • Bevat schapen, kippen, koeien, varkens en meer
  • Thema: Little farm
  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden, is deze tractor met trailor een geweldige keuze voor jonge ontdekkers. We begrijpen dat wachten niet leuk is, daarom bieden we een snelle levertijd van 1-2 werkdagen. Bovendien wordt elk exemplaar zorgvuldig ingepakt als cadeau, zodat het meteen klaar is om te geven of te ontvangen.

Is je baby nog te klein om met de Tractor met trailer Little Farm te kunnen spelen? Dan is het perfect als decoratie. Door de vorm is de tractor makkelijk vast te pakken door kleine handjes.

Met deze geweldige houten tractor met dieren breng je de boerderij tot leven in de speelkamer van je kind. Laat ze genieten van urenlang creatief en educatief plezier terwijl ze de boerderij verkennen en voor de dieren zorgen. Bestel vandaag nog en geef ze een unieke en duurzame speelervaring!

Extra informatie

Afmetingen 14 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Thema

Little farm

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten