Top 10 kraamkado’s

Zit jezelf nog niet zo in de babyfase en heb je geen idee wat je voor kraamcadeautje je moet kopen? of heb je al een aantal kraamvisite’s achter de rug en ben je inspiratieloos? Originele  kraamkado’s zijn lastig te vinden. Om jouw cadeautje op te laten vallen en extra persoonlijk te maken, is een gepersonaliseerd kraamcadeau altijd een goed idee.

We hebben een top 10 gemaakt om je een beetje op weg te helpen!

Houten Speelgoed met naam Er is ontelbaar veel speelgoed op de markt. Veel houten speelgoed kan gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld naam en geboortegegevens. Hier alvast twee leuke opties:

 • Een speelgoedtrein. Hier kunnen de naam en alle geboortegegevens opgemaakt worden. Verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. Kortom voor ieder wat wils.
 • Een stoere racebaan. Met de naam op het hout van de kist om het persoonlijker te maken! Deze racebaan is leuk om mee te spelen en ook nog eens gemakkelijk mee te nemen! Alle rails passen in de kist en de drie bijgeleverde race auto’s parkeer je eenvoudig bovenop.

Stoeltje met naam. Het leuke aan dit stoeltje is dat er veel verschillende variaties zijn. Bijvoorbeeld met de naam, geboortedatum en één van de verschillende afbeeldingen of een creatie na aanleiding van het geboortekaartje. Er is van alles mogelijk. Helemaal naar jouw wens! In ieder geval een geboortecadeau waar ze lang plezier van hebben.

De babykamer is met grote zorg samengesteld, vaak in een kleur of een thema.​ Zoek je iets leuks voor in de babykamer, kies voor een persoonlijk item wat helemaal in de stijl is van de babykamer.

 • Een houten geboortetoren is ook een ideaal kraamcadeau. Doordat het alle geboortegegevens bevat is het leuk om deze als blijvende herinnering in de babykamer te plaatsen. Beschikbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen voor een jongen of een meisje. De blokken zijn altijd van hout, de kleur van de opdruk kan je zelf kiezen.
 • Naam puzzel. Deze houten naampuzzel staat in het begin onwijs gezellig als decoratie op de babykamer door de kleine houten standaard. Wanneer het kindje groot genoeg is, biedt deze puzzel genoeg uitdaging vanwege de kleine plexiglas stukjes. Beschikbaar in allerlei vrolijke kleurtjes en toffe prints!
kiddykado naampuzzel
 • Naamslinger. Deze slinger is een echte eyecatcher in de babykamer. Elke letter is gemaakt van een ander stofje met steeds een ander patroon. Daardoor is dit cadeautje altijd uniek en hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je met hetzelfde kraamcadeautje aankomt! Verkrijgbaar in allerlei kleuren voor jongens en meisjes. De letters voor de slingers worden met de hand gemaakt in Thailand, met de aanschaf van dit product steun je de vrouwen in Thailand die hiermee een eigen inkomen verdienen. 
 • Spaarpot met naam. Iets kopen wat later ook nog steeds leuk en handig is? Een spaarpotje met naam is leuk om te geven als kraamkado. Het staat leuk op de babykamer en later kan er lekker gespaard worden! 
  Tip: Een gepersonaliseerde spaarpot met naam en/of geboortedatum is ook een leuke aanvulling in een kraampakket.
 • Koffertje met naam. Een multifunctioneel kinderkoffertje met naam. Het staat leuk in de kinderkamer en kan gebruikt worden als opbergplek. Later kan het natuurlijk ingezet worden als speelkoffer of logeerkoffertje. Een ideaal kraamcadeau! 
  Tip: Ook leuk in combinatie met een bijpassend badcape en/of knuffel als cadeau pakketje.
naamslinger Liva 1

Knuffel(doekjes) met naam. Vind je een knuffel(doekje) een beetje standaard om te geven? Niet als de naam van de pasgeboren baby op het knuffeltje staat! Wordt dit unieke item niet uitgekozen door de kleine als zijn of haar lievelingsknuffel? Dan staat of hangt deze nog altijd leuk op de babykamer!

Wil je meerdere cadeautjes geven als familie, vriendengroep of groep collega’s, maar vind je het lastig om leuke spulletjes bij elkaar te zoeken? Bij KiddyKado kun je ook leuke kraam cadeau pakketten kopen gevuld met allemaal cadeautjes voor moeder en kind! Neem eens kijkje op pagina met kadopakketten. Kom je er niet uit dan kunnen we je ook helpen met het samenstellen van jou ideale kado!  

kiddykado kraamcadeau pakketten. 1

Sylvia