Tikiri bijtring knoop

 9,95

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

De Tikiri bijtring knoop is ideaal voor doorkomende tandjes. Met het knisper doekje is het een welkome afleiding voor je kleintje. Door het bijten wordt het tandvlees gemasseerd en verzacht het de pijn bij het krijgen van tandjes. De speeltjes zien er leuk uit, zijn flexibel, zacht en fijn om vast te houden door kleine handjes.

Eigenschappen Tikiri bijtring knoop

Er zitten geen gaten in de 100% natuurlijk rubberen speeltjes van Tikiri waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben zich te nestelen. Ook het kleuren van de speeltjes gebeurt door een 100% natuurlijk product op waterbasis, hierdoor kan de kleur per product iets verschillen (soms zelfs de voor en achterkant van een product).

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Een collectie speelgoed die op unieke wijze textuur, aanraking en persoonlijkheid combineert om peuters kennis te laten maken met de wonderen van de wereld om hen heen. Handgemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen, zoals natuurlijk rubber, vezels en kleuren. Tikiri Toys zijn de natuurlijke keuze voor de belangrijkste vormende jaren van uw kind. We hebben verschillende Tikiri-collecties, waaronder Farm Animals, Safari Animals en onze nieuwste Ocean Buddies-collectie. We produceren ook superzachte en knuffelige biologische knuffels die elk kind zullen troosten en plezieren.

Extra informatie

Afmetingen 16 cm
Kies een kleur

, ,

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf o jaar

Materiaal

Materiaal: 100% natuurlijk rubber, vrij van BPA, PVC en phtalaten, plantaardig gekleurd

Merk

Tikiri

gerelateerde producten