Stapelbare badbootjes – Mushie

 12,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  12,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze stapelbare badbootjes van het merk Mushie zijn superleuk als badspeelgoed of in een zandbak. Zachte pastelkleurtjes die mooi in uw interieur passen. De speelbootjes passen in elkaar of je klikt ze aan elkaar vast en ze vormen een leuke train van bootjes. Ze hebben allemaal leuke zachte kleuren. Deze bootjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.

  • 100% PVC, BPA vrij
  • Aanbevolen vanaf 10 maanden
  • Schoonmaken met warm water met zeep, laat het aan de lucht drogen.

Bovendien zijn deze stapelbare badbootjes niet alleen leuk speelgoed, maar ook ontwikkelingsspeelgoed. Het helpt je baby bij het verbeteren van hun cognitieve vaardigheden en stimuleert hun creativiteit.

We vinden het belangrijk dat jouw kleintje in een veilige omgeving speelt, daarom is alles van Mushie gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, volledig vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en phthalates.

De veelzijdigheid van deze bootjes zal je verrassen! Je kunt ze niet alleen binnen gebruiken, maar ook in bad of in de zandbak. Zo blijft het speelplezier eindeloos doorgaan, ongeacht het seizoen!

Als je vandaag bestelt, worden de stapelbare badbootjes binnen 1-2 werkdagen verzonden. Het wordt bovendien prachtig ingepakt, klaar om als cadeau te geven aan een speciaal kindje!  Mis deze kans niet om de ontwikkeling van je baby te stimuleren met deze badbootjes.

Eigenschappen stapelbare badbootjes

  • Stapelbare badbootjes naturel
  • Afmeting : 11 x 5,5 x 3 cm
  • Materiaal : polypropyleen , BPA, PVC en phthalates vrij.

Tip: de stapeltorens kun je ook in bad of in de zandbak gebruiken!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

Over Mushie:

Het Deense bedrijf Mushie richt zich op producten die duurzaam zijn en niet vervangen hoeven te worden. Ze gebruiken duurzame, veilige en milieuvriendelijke materialen die niet misstaan in het interieur. Ouders vinden dit net zo leuk als baby’s.

Een stapeltoren bouwen is bij veel kinderen favoriet. Bekijk ook eens deze Mushie Stapeltoren heeft prachtige gekleurde stapelbekers in zachte natuurlijke tinten met mooie details.

Door de rustige en neutrale kleuren zorgt het ervoor dat uw kindje niet overprikkelt raakt door felle kleuren. Deze kleuren zijn natuurlijk ook extra leuk voor ouders, doordat het niet erg is als speelgoed een keer blijft liggen in de kamer.

Extra informatie

Afmetingen 30 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

Vanaf 10 maanden

Materiaal

Kunststof, vrij van BPA, PVC en ftalaten

Merk

Mushie

gerelateerde producten