Speenkoord

Met een speendoekje kun je de fopspeen altijd gemakkelijk terugvinden, wel zo fijn. Kiddy kado heeft een uitgebreid assortiment van Jollein  en Chewies . Hierdoor kan je altijd iets vinden wat bij je past.  Speendoekjes zijn er in trendy kleuren en vormen en kunnen vaak voorzien worden van de naam. Wij borduren de naam erop zodat dit veilig is voor je kleintje!

Borduren is mooi, duurzaam en veilig omdat het altijd blijft zitten. De speenkoorden die we hebben zijn allemaal Ce gecertificeerd. Dit wil zeggen dat het product als zodanig is getest, gekeurd en goedgevonden. Zo weet je zeker dat je altijd een veilig speenkoord geeft aan je kleintje.

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.