Speelgoed

Speelgoed, er is zoveel te vinden. Bij Kiddy kado vind je vooral houten speelgoed of speelgoed wat echt voor kleine kinderen is. Zoals de stapeltorens van Mushie , deze zorgen voor uren speelplezier.

Bij het houten speelgoed blijven de vormenstoven en stapelringen erg  geliefd bij de kleintjes. Door de uitdagende vormen en kleuren kunnen ze zich hier iedere keer weer mee vermaken. Als de kinderen wat ouder  worden dan is vooral het “doen alsof “speelgoed in trek. Dit kan variëren van een beautycase tot cupcake set. Ze willen vooral graag hetzelfde doen als papa en mama.

Bij Kiddy kado vind je het allemaal, in diverse prijsklasse.

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.