Sophie de giraf geboortemand

EAN:

3056566163410

 57,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  57,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Sophie de giraf Geboortemand – Geef  Geborgenheid en Groei

Welkom in de betoverende wereld van Sophie de giraf, waar zorgvuldigheid en vreugde samenkomen om de aankomst van jouw kleintje te vieren. Onze Sophie de giraf Geboortemand is niet zomaar een geschenk; het is een viering van warmte, tederheid en de belofte van avontuurlijke ontdekkingen.

Elk element van de Sophie de giraf Geboortemand is fijn op het gebied van babyverzorging en ontwikkeling. Onze selectie is met zorg samengesteld om de behoeften van jouw kleintje te omarmen en te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd ouders geruststelt met hoogwaardige, betrouwbare producten.

Als een gevestigde naam in de wereld van babyverzorging, staat Sophie de giraf synoniem voor vertrouwen en kwaliteit. Met decennia aan ervaring en liefde voor onze kleine avonturiers, is deze Geboortemand een bewijs van onze toewijding aan het welzijn en de ontwikkeling van elk kind.

De Sophie de giraf Geboortemand belooft een wereld van geruststelling en vreugde voor zowel ouders als baby’s. Elk item is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de hoogste normen van veiligheid en comfort, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van kostbare momenten met jouw kleintje.

Vertrouwen: Vertrouwd door duizenden ouders wereldwijd, is onze Sophie de giraf Geboortemand de belichaming van liefde, zorg en vreugde. Creëer herinneringen die een leven lang meegaan met dit buitengewone geschenk, en geef jouw kleintje een warm welkom in de wereld van avontuur en ontdekking.

Kies vandaag nog voor de Sophie de giraf Geboortemand en geef jouw kleintje het perfecte startpunt voor een leven vol liefde, leren en avontuur.

Iedereen kent Sophie de Giraf en is daarom een geliefd en herkenbaar kraamcadeau voor de jonge ouders.

Inhoud Sophie de giraf geboortemand:

  • een mooie mand om de spullen van baby op te bergen.
  • ​Sophie de giraf, het eerste speelgoed van Sophie de giraf, die alle zintuigen van het kind ontwikkelt.
  • super zacht Sophie de giraf knuffeldoekje met speenkoordje voor baby’s speentje.
  • een mooie swaddle met Sophie de Giraf erop.
  • Sophie de giraf rammelaar met twee balletjes

Schoonmaken met een vochtige doek, niet reinigen in de vaatwasser of warm steriliseren.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Sophie de giraf geboortemand. Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau!

Extra informatie

Gewicht 0,177 kg
Afmetingen 21 × 20 × 21 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Natuur rubber

Merk

Sophie de Giraf

gerelateerde producten