Sophie de giraf bijtring

 14,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Sophie de giraf bijtring. Deze bijtring van Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dus ideaal om het pijnlijke tandvlees van baby verlichting te geven!

De bijtring bestaat uit:

Door de twee verschillende texturen van de twee ringen kan baby zelf naar eigen wens en leeftijd kiezen waarop hij het liefst wilt kauwen om op een snelle manier de pijn van het tandvlees te verzachten. Bevat een gestreept oppervlak voor de doorbrekende tanden en bolletjes om het tandvlees te verzachten. De twee ringen zijn licht en voor de kleine handjes, eenvoudig vast te plakken en te hanteren.

Dit is de Soft variant, een stevige harde bijtring voor de meer gevorderde fase!

Let op: de vlekjes van de giraf worden handmatig aangebracht, hierdoor kunnen deze onderling verschillen. Schoonmaken met een vochtige doek en niet niet reinigen in de vaatwasser of warm steriliseren.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Sophie de Giraf

Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau! Met haar opvallende en herkenbare vorm is Sophie de giraf een absolute must-have! Sophie de giraf is wereldwijd populair en oprecht geliefd bij elke ouder en elke kind. Sophie is tijdloos en overstijgt de generaties.

Extra informatie

Afmetingen 24,9 × 16,4 × 3,9 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Natuur rubber

Merk

Sophie de Giraf

gerelateerde producten