Aanbieding!

Rainbow Chair stapelstenen Earth of Sky – MOES Play

Oorspronkelijke prijs was: € 139,00.Huidige prijs is: € 125,00.

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  125,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Rainbow Chair stapelstenen Earth of Sky.  Ontdek een wereld van plezier en creativiteit met de Rainbow Chair stapelstenen in de kleuren Sky en Earth!  Deze unieke combinatie van een kleurrijke stoel en veelzijdige stapelblokken brengt eindeloze mogelijkheden voor open-ended play. Gemaakt van hoogwaardig EVA foam, zijn deze speelstenen zacht, veilig en duurzaam.

Met de Rainbow Chair als een comfortabele en opvallende zitplek kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze spelen en bouwen met de stapelstenen. Laat hun creativiteit bloeien terwijl ze torens, bruggen, kastelen en andere structuren creëren. De stapelstenen zijn gemakkelijk te hanteren, lichtgewicht en veilig voor kleine handjes.

Open-ended play met de Rainbow Chair  stapelstenen van MOES Play stimuleert de ontwikkeling van probleemoplossende vaardigheden, fijne motoriek en cognitieve groei. Kinderen kunnen experimenteren, ontdekken en hun eigen speelervaringen vormgeven. Het is een geweldige manier om hun creativiteit, zelfexpressie en sociale interactie te bevorderen.

Of het nu thuis, op school of in een speelruimte is, deze combinatie van de Rainbow Chair  stapelstenen creëert een stimulerende en inspirerende omgeving voor kinderen. Het brengt plezier, kleur en veelzijdigheid in elke speelruimte. Bovendien zijn de materialen van hoge kwaliteit en duurzaam, zodat ze lang meegaan.

Haal de Rainbow Chair stapelstenen Earth of Sky in huis en geef je kinderen een onvergetelijke speelervaring vol verbeelding en creativiteit. Bestel nu en ontdek hoe deze combinatie hun speelwereld zal transformeren!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Rainbow Chair stapelstenen Earth of Sky

  • materiaal: EVA foam
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • Rainbow Chair Earth
  • Rainbow Chair Sky
  • inhoud: 5 stuks
  • Ø25 x 40 cm
  • vanaf 2 jaar

Ben je benieuwd geworden na deze Rainbow Chair stapelstenen Earth of Sky en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Rainbow Chair stapelstenen Earth of Sky – Puzzle Blocks Earth of Sky – Circcle Connect -Waterfun

Extra informatie

Kleuren MOES Play

Earth, Sky

Leeftijd

vanaf 2 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten