Wie is de drijvende kracht achter Kiddykado?

Ik ben Sylvia, getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen. Sinds 2012 eigenaresse van KiddyKado. Een borduur winkel met veel gepersonaliseerde Kinder, kraam- en verjaardags- cadeau’s. Het is begonnen als een online winkel samen met mijn zus helaas is dat door de te grote afstand tussen onze woonplaatsen niet haalbaar gebleken en ben ik alleen verder gegaan.

Tegenwoordig helpen mijn dochter en schoondochter regelmatig mee met het maken en inpakken van de cadeaus en gaan ook mee naar de fairs en beurzen.
We wonen heerlijk landelijk met een grote werkruimte en showroom. In mijn vrije tijd wandel ik graag buiten met Joris onze kooikerhond, die we sinds begin 2020 hebben.

Reizen, lezen en handwerken zijn mijn andere grote hobby’s. Sinds augustus 2020 ben ik ook eigenaresse van KiddyColors, stijlvolle naamslingers. Een mooi fairtrade merk waarmee de moeders in Thailand steunen.

Speciaal voor jou!

Een persoonlijke benadering en aandacht staan hoog in het vaandel. Alles wordt met zorg gemaakt, ingepakt en verstuurd. Zijn er speciale wensen? Dan kijken we altijd of we maatwerk kunnen leveren. Heb je dus een vraag of een speciale wens of wil je een kleuren combinatie graag even bij elkaar zien? Neem even contact op, dan kijken we samen even wat de mogelijkheden zijn!

Lieve groet,

Sylvia naam
Over Kiddykado