FRIGG Fopspeen

De spenen van het Deense merk FRIGG zijn niet alleen uiterst stijlvol vormgegeven in een Scandinavisch design, ze bieden je kleintje ook nog eens het optimale comfort. De elegante lijn van de in Denemarken vervaardigde babyproducten van het merk FRIGG sluiten naadloos en stijlvol aan op ons dagelijks leven. Al de producten zijn ontworpen met het oog op veiligheid en schoonheid – en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby’s te bevorderen. Met strakke lijnen, warme kleuren en niet-giftige materialen brengen de producten van FRIGG rust en schoonheid in het groeiende gezin.

FRIGG Classic Fopspeen
Een minimalistisch ontwerp, dat kenmerkt de Classic Fopspeen van Frigg. De speen is lichtjes naar buiten gebogen om zodoende de huid van de baby vrij te houden. De luchtgaatjes en de ring bieden optimale veiligheid. Bij KiddyKado is de Classic variant verkrijgbaar  in twee maten voor 0-6 maanden en 6-18 maanden.

FRIGG Daisy Fopspeen
De geschulpte randen, die bloemblaadjes nabootsen, geeft geweldige Daisy-fopspeen een charmant ontwerp. De Daisy Fopspeen van Frigg is bij KiddyKado verkrijgbaar  in twee maten voor 0-6 maanden en 6-18 maanden.

Voordelen van een siliconen tut:

  • Siliconen zijn smaak- en reukloos in tegenstelling tot latex/rubber. Hierdoor is de kans kleiner dat je baby aan deze geur en smaak went en de borst weigert. Geschikt voor mensen met een latex-allergie!

In de Noorse mythologie wordt de godin Frigg geassocieerd met een vooruitziende blik en wijsheid, dus het is geen wonder dat ze ook de godin van de moeders is. Als liefhebbende, koesterende godheid koesterde ze haar kinderen en probeerde ze koste wat het kost te beschermen.

Zoek uw product hier​

Helaas zijn er geen zoekresultaten beschikbaar