Memory safari – Small Foot

 9,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Memory safari. Wie vind de meeste paren met dit houten memoryspel van Small foot ? Het spel bestaat uit 14 overeenkomende plaatjesparen (28 memorystukjes) in schattige safarimotieven en trendy kleuren. De kleintjes trainen niet alleen spelenderwijs hun herinneringen, maar leren ook de bewoners van de savanne kennen.

Dit gezelschapsspel kan gemakkelijk worden opgeborgen en meegenomen in de meegeleverde houten kist, zodat kinderen hun favoriete spel niet hoeven te missen – zelfs als ze onderweg zijn!

Eigenschappen Memory safari

  • jungle thema
  • afmeting speelblokje: 5 x 5 x 0,5
  • afmeting opbergdoos : 12 x 12 x 5 cm

Small Foot staat voor prachtig houten speelgoed dat kinderen laat spelen, ontdekken, leren en opgroeien. Producent Legler maakt al meer dan 20 jaar het speelgoed van Small foot, waarbij veel nadruk wordt gelegd op de hoge kwaliteitsnormen die in Europa zijn vastgelegd. De mooi vormgegeven spellen en speelgoedartikelen hebben elk grote educatieve waarde, zodat je vanzelf leert tijdens het spelen!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Op safari in de kinderkamer! Je hebt concentratie en een goed geheugen nodig om de 14 bijpassende plaatjesparen te vinden. De kleine houten memo stenen met de kindvriendelijke dessins verbeelden schattige safarimotieven in trendy kleuren zodat kinderen steeds dieper in de avontuurlijke wereld van wilde dieren kunnen duiken. De kleintjes trainen niet alleen spelenderwijs hun geheugen, maar leren ook de bewoners van de savanne kennen.

Extra informatie

Afmetingen 12 × 12 × 5 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Small Foot – Legler

gerelateerde producten