Aanbieding!

Magneetbord ABC – Jabadabado

 21,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Magneetbord ABC. Leer het alfabet en de cijfers op een leuke manier met dit  magneetbord. Leer hoe je je eigen berichten kunt spellen en maken. De magneetplaat heeft drie verschillende posities, zodat u kunt kiezen waar u de plaat wilt laten staan. De letters liggen gemakkelijk bereikbaar voorin de bak.

Een leuk en pedagogisch speelgoed. Laat de kinderen het alfabet en spellen en hun eigen woordjes lezen op een leuke manier leren. Liever sommetjes maken? dat kan ook met dit bord. Klaar met spelen? alles weer erin en de deksel erop !

Spelen met dit spel stimuleert de fijne motoriek, de kleurherkenning en de creativiteit van kinderen.

Eigenschappen Magneetbord ABC

Het magnetische alfabet omvat het hele alfabet, inclusief Scandinavische en Duitse letters. Er zijn ook 3 stukken van elk van de meest voorkomende letters en 2 stuks van alle andere letters. De set bevat ook 2 stuks van elk nummer.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Over Jabadabado:
Kwaliteit, tijdloze designs en speelwaarde. Dat zijn de drie uitgangspunten van het Zweedse topmerk Jabadabado. Al hun speelgoed is van hoge kwaliteit en geproduceerd met zorgvuldig gekozen materialen. Daardoor gaat het generaties lang mee. Net als hun ontwerpen, waarbij de focus ligt op functionaliteit en speelwaarde. meer zien van dit merk? Klik dan hier.

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Gelegenheid

Verjaardag

Kleur

Pastel tinten

Soort speelgoed

Puzzels & spelletjes

Merk

JaBaDaBaDo

gerelateerde producten