Little Dutch knuffelpop Ella

 14,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze lieve Little Dutch knuffelpop Ella, brengt een heleboel geluk met zich mee. Met dit lieve kleine Little Dutch feetje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het feetje is heerlijk zacht en makkelijk mee te nemen. Wordt dit feetje het beste vriendje van jouw kindje? Ook erg leuk om cadeau te geven.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

De Little Dutch knuffelpop Ella staat ook leuk op de babykamer, of is een mooi cadeau voor een kleintje wat een beetje extra geluk en aandacht kan gebruiken in zijn of haar leven. Deze kleine fee strooit feeënstof met kleine beetjes geluk overal om je heen. Vanuit een magische wereld hier ver vandaan is feetje Ella naar je toe gekomen om je geluk te brengen met haar klavertje vier. Ze is je beste vriendin en zal er altijd voor je zijn. Met haar schattige roze jurk, bruine knotje, vleugels met gouddraad en ballerinaschoenen, zal Ella alle kinderen laten stralen van plezier.

Eigenschappen Little Dutch knuffelpop Ella

  • merk: Little Dutch
  • Thema Knuffelpop fee
  • Afmetingen: 20 x 12 x 8 cm
  • De knuffelpop kan gewassen worden op 30 graden

Zacht speelgoed, knuffels en poppen van Little Dutch

Little Dutch biedt veel keuze in speelgoed. Zacht speelgoed, knuffels en poppen zijn vaak te gebruiken vanaf de geboorte en gaan daardoor lang mee. Kinderen hechten vaak op latere leeftijd nog veel waarde aan dat ene knuffeltje dat zij al vanaf de geboorte hebben!

Elk speelgoedje zorgt voor een andere stimulans en prikkel. Kinderen gebruiken speelgoed om hun zintuigen te ontwikkelen. Daarom is het zeker goed om al vanaf een paar maanden zacht speelgoed aan te bieden aan jouw baby. De zintuigen worden hiermee gestimuleerd.

Een brede collectie aan speelgoed draagt bij aan een goede ontwikkeling van jouw baby, dreumes, peuter of kleuter. Met behulp van de filters in onze online speelgoedwinkel, kun je gemakkelijk zoeken op leeftijd.

Extra informatie

Afmetingen 20 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

100% polyester

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten