Little Dutch knuffelpop Ava

 17,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Maak kennis met Little Dutch knuffelpop Ava. Deze pluche knuffelpop in haar vintage jurkje kan niet wachten om geknuffeld te worden. Met haar rode haar wapperend in de wind rent ze door het hoge gras en de velden. Ze draagt het liefst een schattige bloemenjurkje en een haarbandje en ze kan niet wachten om jouw nieuwe beste vriendin te worden.
Ze zal er altijd voor je zijn als je wilt spelen of een dikke knuffel nodig hebt. Wat wordt jullie eerste avontuur samen? Madeliefjes plukken? Of picknicken met thee en koekjes? Ava is zacht en knuffelig, 35 cm lang en is verpakt in een mooie opbergdoos.

Ava kan rechtop blijven zitten en is maar liefst 35 cm groot. Een super leuke pop voor zorgzame kids, waar ze uren speelplezier van hebben.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

Samen met haar maatje, Little Dutch knuffelpop Jake vormen ze een olijk duo waarmee de kleintjes zich zeker zullen vermaken en kerst echt magisch wordt voor ze.

Eigenschappen Little Dutch knuffelpop Ava

  • merk: Little Dutch
  • Thema Knuffelpop Ava
  • Afmetingen: 35cm
  • De knuffelpop kan gewassen worden op 30 graden

Zacht speelgoed, knuffels en poppen van Little Dutch

Little Dutch biedt veel keuze in speelgoed. Zacht speelgoed, knuffels en poppen zijn vaak te gebruiken vanaf de geboorte en gaan daardoor lang mee. Kinderen hechten vaak op latere leeftijd nog veel waarde aan dat ene knuffeltje dat zij al vanaf de geboorte hebben!

Elk speelgoedje zorgt voor een andere stimulans en prikkel. Kinderen gebruiken speelgoed om hun zintuigen te ontwikkelen. Daarom is het zeker goed om al vanaf een paar maanden zacht speelgoed aan te bieden aan jouw baby. De zintuigen worden hiermee gestimuleerd.

Een brede collectie aan speelgoed draagt bij aan een goede ontwikkeling van jouw baby, dreumes, peuter of kleuter. Met behulp van de filters in onze online speelgoedwinkel, kun je gemakkelijk zoeken op leeftijd.

Extra informatie

Afmetingen 20 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

100% polyester

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten