Kras- en schetsboek rosa of Jim – Little Dutch

 7,99

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  7,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Kras- en schetsboek rosa of Jim : Ontdek de Magie van Krassen en Kleuren met Rosa & Jim

Breng de kunstenaar in je kind naar boven met het ‘Rosa & Friends’ en ‘Jim & Friends’ kras- en schetsboek van Little Dutch. Deze creatieve activiteit is perfect voor beginnende kunstenaars en biedt eindeloos plezier en verbeelding.

Krasplezier: Met de meegeleverde kraspen kunnen kinderen krassen op de kraskaarten en geheime figuren tevoorschijn toveren. Een spannende manier om te ontdekken wat er onder de oppervlakte verborgen ligt.
Kleurrijke Avonturen: Dankzij het sjabloon kunnen kinderen prachtige creaties maken op de kleurplaten. Ga mee op avontuur met Rosa en haar dierenvriendjes, of ontdek de wereld van Jim op de boerderij, het circuit, in de ruimte, onder water, op safari, in de lucht en op het water.
Urenlang Vermaak: Het kras- en schetsboek bevat 10 spannende kraskaarten, 8 kleurplaten, een handig sjabloon en een kraspen. Dit betekent urenlang vermaak en eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie.
Perfect voor Jonge Kunstenaars: Deze set is ideaal voor kinderen die hun artistieke vaardigheden willen ontwikkelen en tegelijkertijd plezier willen beleven met Rosa, Jim en hun vrienden.

Het Kras- en schetsboek rosa of Jim bevat 8 kraspagina’s met de allerliefste dieren uit de bloementuin én daarnaast ook nog 2 kunststof kraspagina’s waar jij met de bijgeleverde sjablonen zelf de mooiste creaties op kunt maken. Het boekje bevat een kraspen waar je de tekeningen mee tevoorschijn kan krassen en die je na gebruik gemakkelijk bij het boek kunt opbergen. Voor het boekje Jim: Het boekje bevat 8 kraspagina’s waarop Jim en zijn vriendjes gave voertuigen besturen zoals een ruimteschip, tractor en luchtballon én daarnaast ook nog 2 kunststof kraspagina’s waar jij met de bijgeleverde sjablonen zelf de stoerste creaties op kunt maken.

Op de achterzijde van de kraspagina’s vind je een kleurplaat om in te kleuren met je eigen potloden en waskrijtjes.

Eigenschappen Kras- en schetsboek rosa of Jim

  • 8 pagina’s incl. kraspen
  • materiaal boek: Karton
  • afmeting : 16×18 x 1,5 cm
  • Geschikt vanaf 3 jaar

Laat de verbeelding de vrije loop met het ‘Rosa & Friends’ en ‘Jim & Friends’ kras- en schetsboek. Bestel vandaag nog en ontdek de magische wereld van krassen en kleuren! Liever een ander activiteitenboekje? Kijk hier in ons assortiment.

Kras- en schetsboek rosa of Jim is een leuk knutselboek voor  kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 6 cm
Little Dutch

Jim, Rosa

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

karton

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten