Mooi en origineel: het kraamcadeau pakket

Ben je op zoek naar een leuk, gepersonaliseerd kraamcadeau? Verras de kersverse ouders én de pasgeboren baby met een mooi en origineel kraamcadeaupakket van Kiddy Kado. Met een kraamcadeaupakket heb je gegarandeerd succes. Bij ons kun je terecht voor de mooiste en leukste cadeaus speciaal gemaakt voor jou. Voor het samenstellen van onze kraamcadeaupakketten hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste producten. Maak het nog persoonlijker en personaliseer de zachtste knuffeltjes of de warme badcapes met de naam van de pasgeboren baby.

Kraamcadeaupakket voor moeder en kind

Bij het geven van een kraamcadeau wordt vaak alleen aan de pasgeboren baby gedacht. Maar hoe attent is het om ook de kersverse moeder (en vader) een cadeau te geven? Wij hebben in ons assortiment pakketten voor zowel baby’s als ouders. Het leuke aan een kraamcadeaupakket is dat de ontvanger meerdere cadeautjes krijgt én dat ze verkrijgbaar zijn voor ieders budget. Plaats je bestelling vandaag nog, dan zorgen wij ervoor dat jouw pakket binnen twee werkdagen verzonden wordt.

De leukste cadeaus om te krijgen én te geven

Wat betreft het cadeaupakket heb je bij ons de keuze uit verschillende cadeausets. Kies zelf de kleuren en voeg eventueel een kaartje toe. Bij de bestelling geef je eenvoudig de naam van de ontvanger door en wij zorgen ervoor dat het pakket prachtig wordt ingepakt. Klaar om cadeau te geven of rechtstreeks te versturen naar de gelukkige ouders. Kiddy Kado: de leukste cadeautjes om te krijgen én te geven! Heb je een leuk kraamcadeaupakket gezien, maar heb je nog een vraag? Of heb je zelf een leuk idee qua inhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee als je belt naar (+31)599202801 of een e-mail stuurt naar info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Gepersonaliseerd kraamcadeau | Kraamcadeau met naam | Bijtring