Een koffertje met naam

Ben je op zoek naar een leuk en betaalbaar kraamcadeautje? Heb je dan al wel eens aan een koffertje met naam gedacht? Het is namelijk een cadeau waar de kleine nog jarenlang plezier van gaat hebben. Kinderen hebben de neiging om, overal waar ze naartoe gaan, iets mee te nemen. Ook bergen ze graag dingen op. Een eigen koffertje biedt dan dé uitkomst. Als ze wat ouder zijn, kan het koffertje uitstekend dienst doen als gereedschapskoffertje, dokterskoffertje of als koffertje om make-up in op te bergen. Een koffertje is dus het perfecte cadeau voor zowel een geboorte als een verjaardag.

Slinger

Koffertje met naam, ook leuk als logeerkoffer

Komt het weleens voor dat jouw zoontje of dochtertje gaat logeren bij bijvoorbeeld familie, vrienden of buren? Dan moeten er natuurlijk wel wat persoonlijke spulletjes mee. Wist je dat een koffertje met naam van Kiddy Kado ook goed dienst kan doen als logeerkoffer? De koffertjes zijn groot genoeg voor een pyjama, een toilettas en een knuffel. Alles wat je nodig hebt voor een gezellig en geslaagd logeerpartijtje toch?

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Bestel vandaag nog jouw koffertje

Bij Kiddy Kado zijn de koffertjes met naam verkrijgbaar in verschillende soorten, vormen, kleuren en maten. Kies voor het koffertje dat het beste bij de ontvanger past. Wij voorzien onze cadeaus niet alleen van een naam, maar ook van een afbeelding en eventueel van de geboortedatum. Plaats je vandaag nog je bestelling in onze webshop? Dan zorgen wij ervoor dat jouw koffertje binnen twee werkdagen verzonden wordt. En we pakken het ook nog eens leuk en kosteloos voor je in. Dát is de service van Kiddy Kado. Heb je nog een vraag over onze koffers met naam, de levertijd of de betaling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord als u belt naar (+31)599202801 of een e-mail stuurt naar info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Spaarpot met naam | Bijtring | Kraamcadeaupakket