Knuffelpop Fairy – Jollein

 17,99

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  17,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Knuffelpop Fairy – Jollein is het perfecte knuffelvriendinnetje voor je kleintje. De lieftallige fee knuffelpop van Jollein komt in twee varianten. Mae heeft een prachtige oudroze jurk, een mooie getinte huidskleur en glanzende zwarte haren, wat elegant in een knot zit. Net als bij echte ballerina’s! Livia is net zo elegant met haar prachtige oudgroene jurk en haar stijlvolle knot. Samen vliegen ze zo de verbeelding in van je kleintje met de mooie vleugels. Je kunt Knuffelpop Fairy – Jollein ook als zwangerschaps- of kraam cadeau geven. Ze staan hartstikke leuk als decoratie in de kinderkamer en wachten geduldig tot het kindje oud genoeg is om met ze te spelen.

Door de zachte stof van de jurk en het haar, is Knuffelpop Fairy – Jollein  niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar ook om lekker mee te knuffelen voor het slapengaan en kan je kindje er troost in vinden. Kortom, zacht om te knuffelen en ideaal om je kleintje gezelschap te houden. Daarnaast is Knuffelpop Fairy – Jollein is gemakkelijk vast te pakken met de kleinste handjes en helemaal veilig omdat er geen harde onderdelen zijn. Alles is gemaakt van zachte materialen en texturen. Wordt dit de nieuwe favoriete knuffel van je kleintje?

De Knuffelpop Fairy – Jollein is verkrijgbaar in 2 varianten: Mae en Livia.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Knuffelpop Fairy – Jollein

  • 100% polyester. De binnenkant is gevuld met 100% polyester
  • Afmetingen: L36 cm, B21cm
  • leeftijd: vanaf 0 maanden

Wil je een leuk pakket samenstellen met Knuffelpop Fairy – Jollein , maar twijfel je wat het beste bij elkaar past. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee!

 

Extra informatie

Afmetingen 7 × 17 × 20 cm
Leeftijd

0 jaar

Materiaal

100% polyester

Merk

Jollein

Kies een Knuffel

Livia, Mae

gerelateerde producten