Garantie en Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We zouden het op prijs stellen om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@kiddykado.nl

Mocht een pakket niet geleverd zijn door de vervoerder dan stellen we altijd eerst een onderzoek in bij de vervoerder om meer informatie hierover te ontvangen en een plausibele vertraging uit te sluiten. Daarna vragen wij de ontvanger om een officieel Niet Ontvangen Formulier in te vullen zodat we een getekende verklaring hebben dat de het pakket niet is ontvangen. Dit formulier hebben wij nodig om een geschillen onderzoek te starten bij de vervoerder. Zonder dit ingevulde formulier kunnen we geen actie ondernemen en wordt er geen nieuw product door ons gestuurd.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.