Jollein Knuffelbeer Sam

 17,99

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor?

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Productprijs:  17,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Jollein Knuffelbeer Sam. Word jij mijn nieuwe knuffelvriendje? Ik ben knuffelbeer Sam en ik ben heerlijk zacht om mee te knuffelen. Mijn kleertjes kunnen keer op keer aan- en uitgetrokken worden en ik kan liggen, maar ook lekker zitten.

Een knuffel kan een kindje troost bieden bij verdriet, maar kan ook een fijn gezelschap zijn om lekker mee te spelen. Hiermee stimuleer je het fantasiespel van jouw kind. Vanaf dag 1 kan het beertje Sam al een fijn gezelschap zijn en een vertrouwd gevoel geven.

Word jij mijn nieuwe knuffelvriendje?  Ik heb een lief bruin neusje en zachte voetjes van velours. Mijn tuin broekje is van hydrofiele katoen kun je aan- en uittrekken en ik kan liggen en zitten.

Mix & Match

Heb jij mijn zusje ook al gezien? Ze heet Julie en is net zo zacht en lief als ik!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Jollein Knuffelbeer Sam

  • Merk: Jollein
  • Materiaal: 100% katoen | 100% polyester
  • kleur bruin
  • hoogte: 40 cm
  • speelleeftijd vanaf 6 maanden

De knuffelbeertjes shop je in een jongetje Sam en een meisje Julie. Jollein heeft een uitgebreide collectie voor op de babykamer in kleuren die mooi bij elkaar matchen. Welke kleuren passen goed op jouw babykamer.

Extra informatie

Afmetingen 20 cm
Kadootje is voor

Jongen/Meisje

Kleur

roze

Merk

Jollein

gerelateerde producten