Houten speelgoedtrein Boerderij – Jollein

 24,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Wilt u dit product personaliseren?

Wij personaliseren dit product met met de naam en/of geboortedatum van de baby met een vinyl opdruk.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Tjoek, tjoek, daar komt de Houten speelgoedtrein Boerderij  met naam aan! Deze prachtige houten speelgoedtrein van Jollein geeft jouw kleintje uren speelplezier. Speel ermee als trein, haal de dieren van de trein en speel met de leuke boerderij items. De trein daagt jouw dreumes of peuter uit en zo wordt de fijne motoriek goed geoefend. Natuurlijk is de houten speelgoedtrein met naam ook een perfect (kraam)cadeau!

Dit is niet zomaar een speelgoedtrein. Dit is een trein met meerdere speelmogelijkheden. Natuurlijk kan de houten trein rijden. De locomotief en twee wagonnetjes zitten goed aan elkaar vast en zijn ook van elkaar los te halen. Je kindje kan al snel een wagon los maken en hij zal de fijne motoriek flink moeten trainen om de wagon weer vast te maken. Mooie uitdaging!

De trein bevat diertjes welke je op de boerderij terug ziet. Zoals een paardje, schaapje, eendje, boompje en appeltje. Leuk te combineren met de houten puzzel of houten blokkenset.

  • verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Houten speelgoedtrein Boerderij

  • Jollein blokkentrein
  • Houten speelgoedtrein Boerderij
  • Kleur: neutrale kleuren
  • Collectie : Farm
  • Materiaal:  100% duurzaam hout
  • Afmeting: 45×12 cm
  • Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden
  • Makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje

Combineer met nog meer leuke dieren kraamcadeautjes tot een leuke geheel.

Het spelen met de Jollein Blokkentrein met naam en met de blokken prikkelt de zintuigen van je kind om te ontdekken, te voelen, te kijken en te herkennen. Leer je kind spelenderwijs vormen en kleuren te benoemen. Ook wordt de motoriek geoefend met het stapelen van blokken en met het rijden van de trein.

Let op: Wij kunnen de naam zetten op de Houten speelgoedtrein Boerderij, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijg. We adviseren om een gepersonaliseerde trein alleen voor decoratie doeleinde te gebruiken.

Extra informatie

Afmetingen 45 cm
Materiaal

Gemaakt van 100% FSC hout.

Merk

Jollein

gerelateerde producten