Houten memorie spel Jungle – Tryco

Met dit geheugenspel van Tryco heb je de ideale combinatie tussen spelen en leren.

 7,99

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  7,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Ontdek eindeloos vermaak met het Houten memorie spel Jungle van Tryco. Door alle stukken één voor één om te draaien komen er allerlei dieren tevoorschijn. De speler die de meeste paren heeft wint het spel!

Dit geheugenspel helpt bij het ontwikkelen van geheugen- en concentratievaardigheden. Het spel stimuleert de cognitieve ontwikkeling van je kleintje. Door het onthouden van de locatie van de dierenparen verbetert het korte termijn geheugen van kinderen. Het spel bevordert ook de herkenning van kleuren en vormen, wat cruciaal is in de vroege leerjaren.

Met de kleurrijke, duurzame houten stukken kunnen kinderen hun fijne motoriek verbeteren terwijl ze genieten van het ontdekken van jungle dieren. Het spel is ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar. Eerst om lekker te ontdekken, later om echt het spel te spelen. Extra lang speelplezier! De stukken zijn zorgvuldig ontworpen om gemakkelijk vast te houden door kleine handjes, wat het spel nog gebruiksvriendelijker maakt.

Duurzaam Houten Design
Gemaakt van hoogwaardig en degelijk hout, is dit bordspel geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Een duurzame en veilige keuze voor eindeloos spelplezier dat bestand is tegen intensief gebruik. De gebruikte verf is niet giftig en volledig veilig voor kinderen.

Dit leuke gezelschapsspel leert kinderen om bij het spelen met de vrolijke kleine dieren vrolijk om te gaan met zowel winnen als verliezen, en is daarom een ​​must-have in de spelkist! Een heerlijk spel voor een druilerige dag of om lekker buiten te doen met mooi weer. Samen spelen versterkt de band en biedt een kans om belangrijke vaardigheden zoals teamwork en geduld aan te leren.

Familieplezier voor Jong en Oud
Laat de competitieve geest ontwaken! Jonge spelers zullen dol zijn op het uitdagen van volwassenen in dit spannende spel. The game is on!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Houten memorie spel Jungle

  • Tryco Houten memorie spel Jungle
  • Gemaakt van degelijk hout
  • Kleur: pastel multicolor
  • Inclusief 4 diertjes en dobbelsteen
  • Leeftijd: vanaf 2 jaar

Tryco heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van educatief speelgoed. Hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid is ongeëvenaard. Het bedrijf werkt nauw samen met kinderpsychologen en opvoedkundigen om ervoor te zorgen dat elk product niet alleen leuk is, maar ook een waardevolle bijdrage levert aan de ontwikkeling van kinderen.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 1 × 21,5 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 2 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Tryco

gerelateerde producten