Handdoek en douchlaken

Ben je op zoek naar een badhanddoek of douchelaken maar twijfel je nog over de maat? Bij Kiddy kado vindt je 2 verschillende maten.  De badhanddoek deze is 50x 100 cm. Ideaal voor kleine kinderen om te gebruiken of om mee te nemen naar de sport of zwemles . Leuk met de naam of met het sterrenbeeld erop geborduurd.

Daarnaast hebben we het Douchelaken  van 70 x 140x cm voor als je graag een heerlijk royale handdoek om je heen slaat. Bij Kiddy kado vind je de beide in verschillende trendy kleuren en altijd van een hoge kwaliteit. Hoe dikker de handdoek, hoe fijner hij droogt en hoe langer hij mooi blijft.

Ze zijn mooi te combineren met een badcape of een slab voor een complete set, alle kleuren zijn op elkaar afgestemd.

Een gepersonaliseerde handdoek of douchelaken is een perfect kraam- of verjaardags cadeau waar ze lang plezier van hebben.

Combineer de handdoek met een koffertje of bijpassend  bijtspeelgoed voor een leuk kraampakketje om cadeau te geven


Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.