Geboortetoren en Naamblokken

De geboorte van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Hoe leuk en bijzonder is het dan om iets met zowel de naam als de geboortedatum te doen bij het geven van een kraamcadeau? Bij Kiddy Kado hebben wij een divers en uitgebreid assortiment (gepersonaliseerde) kraamcadeautjes, waaronder de geboortetoren en naamblokken. Deze unieke houten blokken bevatten alle geboortegegevens. Onze geboortetoren en naamblokken zijn niet alleen mooi ter decoratie in de kinderkamer, maar ook nog eens erg leuk om mee te spelen.

Geboortetoren: een blijvende herinnering

De geboortetoren is een blijvende herinnering aan de geboortedag van een kindje. Het is een uniek, bijzonder én persoonlijk kraamcadeau. Zowel de geboortetoren als de naamblokken zijn erg leuk om te geven en om te krijgen. Wanneer je kiest voor een geboortetoren van Kiddy Kado kun je deze uitgebreid personaliseren. Naast de naam, de geboortedatum en het gewicht, is er eventueel ook plaats voor de geboortetijd, de lengte en de geboorteplaats. Daarnaast bepaal je ook zelf de kleur van de tekst, zodat de kleur altijd aansluit bij de wensen van de kersverse ouders.

 

Zoek uw product hier​

Gepersonaliseerde naamblokken

Een ander leuk idee is om de naam van het kindje op houten naamblokken te laten zetten. Dit staat niet alleen goed op de babykamer, maar ze zijn ook leuk om foto’s mee te maken met de baby erbij. Wanneer de kindjes ouder worden, leren ze met behulp van de naamblokken hun naam spellen en schrijven.

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden

Wil je graag een geboortetoren of naamblokken bestellen? Dat kan in de webshop van Kiddy Kado. Kies de soorten, maten en kleuren en plaats je bestelling direct online. Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. De geboortetoren en/of naamblokken worden kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Houten speelgoed | Gepersonaliseerd kraamcadeau | Koffertje met naam