Fopspeen

Van Fopspenen kan je er nooit genoeg hebben! Het is natuurlijk leuk om bij iedere outfit een bijpassende kleur BIBS speen te hebben. BIBS spenen zijn al ongeveer 50 jaar op de markt en zijn daarom bij verschillende generaties bekend. Door de trendy kleuren van BIBS sluit dit goed aan bij de kleding van je kleintje.

Het merk BIBS staat al generaties lang bekend om zijn goede kwaliteit en duurzaamheid. BIBS-fopspenen hebben natuurlijk de ontwikkelingen bijgehouden en tegenwoordig behoren Bibs spenen tot de meest populaire modellen. De fopspenen zijn verkrijgbaar verschillende kleuren bij Kiddy Kado.

Alle Bibs fopspenen zijn natuurlijk 100% BPA-vrij, PVC-vrij en ftalaatvrij en voldoen aan de Europese norm EN-1400, BIBS-fopspenen zijn absoluut een favoriet onder de kleintjes.

Voeg een BIBS fopspeen toe aan je kraamcadeau en maak de kersverse ouders blij met een extra exemplaar, want voor veilig gebruik moeten ze om de 4-6 weken worden vervangen.

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.