Aanbieding!

Dolfijn – MOES Play

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 89,50.

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Spelen met een dolfijn! Zijn jouw kinderen gefascineerd door dolfijnen en hun unieke manier van zwemmen, hun vrolijke geluiden en schattige snuit? Binnenkort krijgen ze de unieke kans om deze prachtige wezens van dichtbij te ervaren. Bereid je voor op hun ongelooflijke verrukking wanneer ze ontdekken dat ze niet alleen kunnen kijken, maar ook kunnen schommelen, surfen, balanceren en zelfs ermee kunnen spelen. Is jouw kind klaar voor dit spannende nieuwe avontuur?

En dat is nog niet alles! Onze dolfijn biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar kan ook dienen als handig alledaags hulpmiddel. Gebruik het als een comfortabele zitbank of handige opstap. De dolfijn is gemaakt van hoogwaardig EVA foam, voldoet aan de strengste normen (EN71 gecertificeerd) voor veiligheid en kwaliteit. Het merk achter deze geweldige set is Moes Play, bekend om hun betrouwbare en creatieve speelgoed. De dolfijn is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

Eigenschappen Dolfijn

  • materiaal: EVA foam
  • EN71 gecertificeerd
  • merk: Moes Play
  • Kleur: blauw
  • inhoud: 1 grote dolfijn
  • vanaf 1 jaar

Waarom Kiezen voor MOES:

Stimuleert verbeelding en creativiteit. Onze dolfijn moedigt kinderen aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en creatief te spelen.
Snelle Verzending: Bestel nu en ontvang jouw speelset binnen 1-2 werkdagen bij jou thuis.
Prachtig Ingepakt Cadeau: Jouw bestelling wordt met zorg verpakt, waardoor het een prachtig cadeau is voor elke gelegenheid.
Ontwikkeling en plezier gecombineerd, Bij MOES geloven we in het combineren van educatieve ontwikkeling met plezier, en onze dolfijn is daar het perfecte voorbeeld van.

Breng de Magie van Open-Ended Play in het Leven van Jouw Kind met MOES Dolfijn. Bestel Nu!
Ben je benieuwd geworden en wil je nog meer zien van dit leuke merk? Klik dan hier.

Wat is open ended play

Open-ended play, ook wel omschreven als vrij spel, is een speelvorm die kinderen aanmoedigt tot het gebruik van hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen, zonder beperkingen van voorgeschreven regels of doelen. Bij deze vorm van spelen staat het proces centraal, in plaats van een vaststaand eindresultaat.

Open-ended play heeft diverse voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert kritisch denken, besluitvorming en probleemoplossende vaardigheden, omdat kinderen uitdagingen aangaan en creatieve oplossingen bedenken. Daarnaast draagt het bij aan communicatie en samenwerking, aangezien kinderen interactie hebben met anderen, rollen verdelen en ideeën delen.

Tijdens open-ended play hebben kinderen de vrijheid om zelf te bepalen hoe ze omgaan met speelgoed, objecten of materialen. Ze kunnen deze manipuleren, combineren en gebruiken om hun eigen verhalen en scenario’s te creëren. Hierbij transformeren ze de speelomgeving naar hun eigen wensen en interesses. Deze vorm van spelen bevordert de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling van kinderen.

Bouwen met blokken, construeren met losse onderdelen, fantasiespel, verhalen bedenken, kunst creëren en de natuur ontdekken zijn enkele voorbeelden van open-ended play. Deze speelvorm stelt kinderen in staat om zichzelf uit te drukken, risico’s te nemen en te leren van trial-and-error. Het bevordert nieuwsgierigheid, autonomie en een gevoel van zelfvertrouwen, omdat kinderen de vrijheid hebben om hun eigen speelervaringen vorm te geven.

Benut de voordelen van open-ended play voor de ontwikkeling van kinderen en moedig hun verbeelding, creativiteit en probleemoplossend vermogen aan. Door kinderen vrij te laten spelen en te experimenteren, kunnen ze optimaal profiteren van deze waardevolle speelervaring.

Extra informatie

Afmetingen 43 × 25 × 43 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

EVA Foam

Merk

MOES Play

gerelateerde producten