Zwanger……

zwanger

Zwanger, misschien eindelijk, misschien onverwacht.

Je zwangerschap is een belangrijke levensgebeurtenis. In je lichaam groeit je baby. En je bereidt je voor op de uitbreiding van je gezin. Er gebeurt dus veel, lichamelijk en emotioneel. Wat verandert er in je lichaam? Wat betekent dit voor jou en je partner? je werk? Zoveel vragen…

Veel veranderingen

Er verandert veel als je zwanger bent. Deze veranderingen kunnen voor iedereen verschillend zijn.

  • Sommige vrouwen voelen zich 9 maanden lang heel goed. Andere vrouwen hebben klachten door de zwangerschap.
  • Er zijn vrouwen die kunnen blijven werken tot 4 of 6 weken voor de uitgerekende datum van de bevalling. Andere vrouwen moeten eerder stoppen met werken. Of moeten minder gaan werken.


De meeste vrouwen en hun partners zijn vooral blij als ze zwanger zijn. Maar niet iedereen. Soms komt de zwangerschap ongepland. Of kunnen er zorgen zijn. Bijvoorbeeld over de relatie, over werk, over geld of over hoe het gaat met de zwangerschap.

Tijdens deze spannende periode is het leuk om de mijlpalen bij te houden. Met een set houten blokken kan je ieder week of maand een foto maken van je groeiende buik. Deze mijlpaalblokken zijn geschikt als origineel cadeau om een zwangere vriendin mee te verassen of lekker voor jezelf om alle speciale momenten te kunnen vastleggen. Daarna zijn ze bruikbaar op de babykamer en kan je ze gebruiken bij de foto’s van je kleintje. Op deze manier weet je later nog hoe oud hij precies was op die leuke foto.

Je kan spelen met de diverse teksten op het blok zodat je steeds weer wat anders hebt, hierdoor heb je meer mogelijkheden dan de traditionele aftelblokken. Heb je al een idee waar jij ze voor gaat gebruiken?

Liefs,

Sylvia