Knuffelpoppen – Jollein

 17,99

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  17,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

De Knuffelpoppen van Jollein zijn de perfecte knuffelvriendjes voor je kleintje. Samen vliegen de knuffelpoppen zo de verbeelding in van je kleintje. Laat je kleintje fantaseren, verhalen bedenken en wordt meegesleept naar de wondere wereld van de fantasie van je kleintje. De leuke knuffelpoppen van Jollein komen in vier varianten.

Knuffelpop Doll Daisy
Daisy heeft een prachtige lila jurk, een mooie getinte huidskleur en glanzende zwarte haren, wat elegant in een twee knotjes zit. Een echt poppenprinsesje! Ze straalt vrolijkheid uit, nodigt je kleintje uit om fantastische verhalen te bedenken en draagt bij aan de verbeelding van je kleintje. Ontdek het fantasierijk, samen met haar beste vriendinnetje Knuffelpop Doll Rose houden ze ervan om de wereld te verkennen.

Knuffelpop Doll Rose
Rose is net zo elegant met haar prachtige sean green jurk en haar stijlvolle knot. Rose neemt je kleintje mee naar een wereld vol bloemen en vorlijkheid. Ze plukt denkbeeldige bloemen en deelt verhalen over magische tuinen. Met Rose wordt spelen een liefdevol avontuur, waar kleuren en vriendschap bloeien.

Met Daisy en Rose wordt spelen magisch en kleurrijk, een reis naar een wereld vol plezier en verbeelding.

Knuffelpop Superheld Dave
Dave is dapper, stoer en maakt graag nieuwe vriendjes. Met een stoer caramel kleurig superheldenpak en een echte superheldencape, hoge sportsokken en oogmasker kan hij samen met jouw kleintje de mooiste avonturen beleven en de wereld redden. Op welk avontuur ga jij met Dave?

Knuffelpop Mermaid Ella
Met haar blonde vlecht, kroontje op haar hoofd en een prachtige zeemeerminnenstaart, is Ella een echte zeemeermin! Ga met Ella op avontuur in de wonderlijke onderwaterwereld. Ontdek de prachtige oceaan, maak vrienden met de onderwaterdieren uit de Deep Sea collectie van Jollein en betover de wereld van je kleintje.

Je kunt de Knuffelpoppen van Jollein ook als zwangerschaps- of kraam cadeau geven. Ze staan hartstikke leuk als decoratie in de kinderkamer en wachten geduldig tot het kindje oud genoeg is om met ze te spelen.

Door de zachte stof zijn de Knuffelpoppen van Jollein niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar ook om lekker mee te knuffelen voor het slapengaan en kan je kindje er troost in vinden. Kortom, zacht om te knuffelen en ideaal om je kleintje gezelschap te houden. De Knuffelpoppen zijn gemakkelijk vast te pakken met de kleinste handjes en helemaal veilig omdat er geen harde onderdelen zijn. Alles is gemaakt van zachte materialen en texturen. Wie wordt de nieuwe favoriete knuffel van je kleintje?

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Knuffelpoppen – Jollein

  • 100% polyester. De binnenkant is gevuld met 100% polyester
  • Afmetingen: L33 cm
  • leeftijd: vanaf 0 maanden

Wil je een leuk pakket samenstellen met Knuffelpoppen van Jollein , maar twijfel je wat het beste bij elkaar past. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee!

 

Extra informatie

Afmetingen 7 × 17 × 20 cm
Leeftijd

0 jaar

Materiaal

100% polyester

Merk

Jollein

Kies een Knuffel

Daisy, Dave, Ella, Rose

gerelateerde producten