Baby Slaapzak met Afritsbare Mouw Miffy- Jollein

 32,99

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Wilt u dit product personaliseren?

Personaliseer dit product met naam. Wij borduren de naam erop in de gewenste kleur. De draadjes van het borduren zijn ook achterkant zichtbaar omdat borduren door de stof heen gaat.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  32,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte slaapzak voor jouw baby, waarmee hij of zij altijd comfortabel en stijlvol kan slapen? Ontdek de Jollein Baby Slaapzak met Afritsbare Mouw Miffy in een prachtige naturel kleur. Deze slaapzak is gemaakt van luxe velvet rib materiaal, dat niet alleen zacht en ademend is, maar ook warmte biedt wanneer dat nodig is.

Wat deze slaapzak extra bijzonder maakt, is de functionaliteit van de afritsbare mouwen. Met een simpele rits pas je de slaapzak aan het seizoen aan. Voor de koude winterdagen heeft de slaapzak een TOG-waarde van 3.5, perfect voor maximale warmte en comfort. Voor frissere nachten in de lente of herfst rits je de mouwen eenvoudig af, waardoor de TOG-waarde wordt verlaagd naar 2.5.

Onze slaapzakken zijn niet alleen praktisch, maar ook trendy. Elk ontwerp is met zorg samengesteld door ons designteam, zodat je kleintje altijd in stijl kan slapen. Bovendien is de slaapzak voorzien van een veilige, makkelijk te gebruiken rits die het aan- en uittrekken eenvoudig maakt, zelfs voor de allerkleinsten.

Van pasgeborenen tot peuters, en van warme zomers tot koude winters: met de Jollein Baby Slaapzak met Afritsbare Mouw Miffy  slaapt jouw kindje altijd heerlijk comfortabel.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Baby Slaapzak met Afritsbare Mouw Miffy – Ivory

  • Merk: Jollein
  • Thema : Miffy
  • Kleur: Ivory – naturel
  • Afmetingen: 60 cm
  • speciaal voor pasgeboren baby’s
  • met afritsbare mouwen

Dit product mag worden gewassen op een temperatuur van maximaal 40 graden en en niet in de droger.

 

Extra informatie

Afmetingen 100 × 150 cm
kadootje is voor een

Jongen / Meisje

Materiaal

100% natuurlijk katoen

Merk

Jollein

gerelateerde producten