Zwemtas met print – Fresk

 19,95

(inclusief 21% btw)

Wilt u dit product personaliseren?

Personaliseer dit product met naam. Wij borduren de naam erop in de gewenste kleur. De draadjes van het borduren zijn ook achterkant zichtbaar omdat borduren door de stof heen gaat.

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  19,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

De Zwemtas met print is de ideale tas voor jouw kindje. De naam kan erop geborduurd worden. Zo heb je een unieke en stijlvolle tas. Super leuk om cadeau te geven en te krijgen! Met de lieve en stoere designs spreekt deze tas zowel kinderen als ouders aan. Ontdek waarom deze tas een absolute favoriet is en ontdek onze gepersonaliseerde optie! De Zwemtassen zijn niet alleen uniek en stijlvol, maar ook duurzaam omdat ze gemaakt zijn van 100% gerecycled plastic.

Deze Zwemtas met print van Fresk is niet alleen leuk om te zien, maar ook bijzonder praktisch. Het ruime hoofdvak biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt voor zwemles, gymles of als je naar het strand gaat. Voor de kleinere spullen is er een handig vakje aan de voorzijde met ritssluiting. Ideaal voor school of op reis.

De zwemtas heeft stevige koorden om de tas mee dicht te trekken. Aan de achterkant zit een grote lus om de Zwemtas met print mee op te hangen. Zo voorkomen je dat deze vies of nat wordt op de vloer. Super handig!

Een persoonlijke touch maakt deze Zwemtas met print echt uniek. Laat de naam van je kleintje borduren op de voorkant. Zo kan je kind de tas altijd gemakkelijk herkennen en zal het nooit meer de verkeerde tas meenemen. Een geweldig cadeau idee dat zowel praktisch als sentimenteel is!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Kenmerken van de Zwemtas met print – Fresk:

  • Verkrijgbaar in diverse designs: Rabbit Sandshell| Crocodile| Swallow| Deer Olive| Dino| Surf Boy | Berries | Woods Spruce yellow
  • Gemaakt van 100% gerecyclede PET flessen
  • Hoofdvak sluit met stevige koorden
  • Extra vakje aan de voorkant met stevige ritssluiting

Wil jij het meer producten van dit toffe merk Fresk. Fresk is een merk met een toewijding aan kwaliteit en milieuvriendelijke productie. Stijl wordt gecombineerd met duurzaamheid. Elk stuk wordt gemaakt van organische materialen, die niet alleen zacht en comfortabel zijn, maar ook milieuvriendelijk. Wil je meer producten zien van dit te gekke merk, kijk dan snel op de productpagina van Fresk.

Het merk Fresk

Fresk is een Nederlands merk met bijzondere baby- en kinderproducten. Fresk heeft Scandinavische roots en combineert Hollands design met een vleugje Scandinavië. De collecties zijn fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. De Fresk collecties worden met veel zorg, liefde en aandacht ontworpen in Nederland en duurzaam geproduceerd in Europa. Fresk kiest ervoor eerlijke en duurzame producten te maken. Ze vinden het belangrijk om verantwoord om te gaan met onze leefomgeving. Ook daarom gebruiken ze biologisch katoen en gerecyclede materialen. Veel producten hebben het GOTS-keurmerk gekregen, een wereldwijd keurmerk dat de productie en verwerking van biologisch katoen waarborgt. Zo ben je ervan verzekerd dat het product aan de eisen voldoet.

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 23 × 31 × 10 cm
Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

gemaakt van gerecyclede PET flessen

Fresk kleuren

Berries, Crocodile, Deer Olive, Dino, Rabbit sandshell, Surf Boy, Swallow, Wood spruce yellow

gerelateerde producten