6 in 1 puzzel Little Farm- Little Dutch

 11,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  11,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

6-in-1 Puzzel Little Farm, ontdek de Boerderijwereld met deze leuke puzzel voor kinderen vanaf 2 jaar.

Wil je de boerderijwereld op een speelse manier introduceren aan je kinderen? Onze set van zes leuke puzzels van Little Farm, biedt de perfecte oplossing! Deze educatieve puzzels zijn ontworpen om kinderen vanaf 2 jaar en ouder kennis te laten maken met verschillende boerderijdieren terwijl ze hun puzzelvaardigheden en fijne motoriek ontwikkelen.

Onze puzzels zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam. Terwijl kinderen de puzzels oplossen, leren ze over de diverse dieren die op de boerderij te vinden zijn. Van schattige lammetjes tot kakelende kippen, elk puzzelstukje onthult een nieuw boerderijdier, wat het leren leuk en boeiend maakt.

Verschillende Niveaus van Uitdaging

De 6 in 1 puzzel Little Farm bevat zes puzzels met verschillende niveaus van uitdaging. De puzzels zijn prachtig geïllustreerd met een boerderij thema en bestaan uit 3, 4 of 5 stukjes. Begin met de eenvoudige 3 stukjespuzzel en werk je weg omhoog naar de 5 stukjespuzzel. Dit progressieve ontwerp helpt kinderen hun puzzelvaardigheden te ontwikkelen en stimuleert cognitieve groei.

Duurzaam en Kindvriendelijk

We begrijpen dat kinderen soms ruw kunnen spelen, daarom zijn onze puzzelstukjes gemaakt van stevig karton dat bestand is tegen dagelijks gebruik. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en kunnen tegen een stootje. Bovendien is het formaat perfect afgestemd op kleine handjes, zodat kinderen gemakkelijk met de puzzelstukjes kunnen omgaan.

Snelle verzending

  • verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen 6 in 1 puzzel Little Farm

  • Zes leuke puzzels, inclusief de 6-in-1 Puzzel Little Farm
  • Collectie : Little Farm – Boerderij
  • Verschillende niveaus van 3, 4 en 5 stukjes
  • 2 x puzzel 3 stukjes, 2 x puzzel 4 stukjes, 2 x puzzel 5 stukjes
  • Geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar
  • Gemaakt van duurzaam karton voor langdurig gebruik.

Met de 6 in 1 puzzel Little Farm / boerderijpuzzels, breng je het plezier en de leerzaamheid van de boerderij naar huis. Laat je kinderen genieten van urenlang vermakelijk en educatief puzzelplezier terwijl ze de fascinerende wereld van boerderijdieren ontdekken. Bestel vandaag nog en geef ze een geweldige start in hun avontuur op de boerderij!

Extra informatie

Materiaal

Gemaakt van 100% FSC hout.

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten