Trixie houten stapeldieren

 22,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  22,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

De bekende dieren worden echte acrobaten met het leuke Trixie houten stapeldieren spel! Daag het ruimtelijk inzicht en de coördinatieve vaardigheden van je kind uit door de dieren te stapelen zoals weergegeven op de kaarten.

Je kan dit op 2 manieren spelen. Als eerste stapel alle dieren en voorkom dat ze omvallen, wie kan de hoogste toren bouwen? Is je kind iets groter dan kan je het moeilijker maken door de bijgeleverde kaarten te gebruiken. Hiermee geef je opdrachten in verschillende moeilijkheids categorieën en bouw je het plaatje na. Waar kies jij voor?

Het spel bevat kaarten met 3 verschillende moeilijkheidsgraden dus geschikt voor ieder kind. Daarnaast kan er met genoeg verbeeldingskracht ook gewoon gespeeld worden met de verschillende houten dieren. Dubbel plezier dus! De stapeldieren zijn gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby’s.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Trixie houten stapeldieren

  • Leeftijd: vanaf 18 maanden
  • bouwen en spelvorm
  • Materiaal: hout FSC® MDF
  • Afnemen met een vochtig doekje

Mix & match

De verschillende dieren van trixie komen steeds weer terug, wil je meer van de verschillende dieren zien? klik dan op de onderstaande namen.
mr.lion |  mrs. elephant | mr. crocodile | mr. monkey

Bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Van boreling tot tiener, kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. We willen deze fantastische eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 11 × 5 × 1,5 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 18 maanden

Materiaal

100% FSC © gecertificeerd beukenhout

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten