Trixie houten stapeldieren

 22,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor?

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Productprijs:  22,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Beschrijving

De bekende dieren worden echte acrobaten met het leuke Trixie houten stapeldieren spel! Daag het ruimtelijk inzicht en de coördinatieve vaardigheden van je kind uit door de dieren te stapelen zoals weergegeven op de kaarten. Het spel bevat kaarten met 3 verschillende moeilijkheidsgraden dus geschikt voor ieder kind. Daarnaast kan er met genoeg verbeeldingskracht ook gewoon gespeeld worden met de verschillende houten dieren. Dubbel plezier dus! De stapeldieren zijn gemaakt van 100% FSC © gecertificeerd hout. Alle verven zijn op waterbasis en veilig voor baby’s.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Trixie houten stapeldieren

  • Leeftijd: vanaf 1 jaar
  • Materiaal: hout FSC® MDF
  • Afnemen met een vochtig doekje

Mix & match

De verschillende dieren van trixie komen steeds weer terug, wil je meer van de verschillende dieren zien? klik dan op de onderstaande namen.
mr.lion |  mrs. elephant | mr. crocodile | mr. monkey

Bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Van boreling tot tiener, kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. We willen deze fantastische eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!

 

 

 

 

 

 

 

Merk

Trixie Speelgoed

Trixie staat bekend om de duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken. De belangrijkste inspiratie bron van Trixie is de verbeelding van je kleintje. De fantasie van kinderen is er als je baby geboren wordt en gaat nooit meer weg. Daarom willen ze bij Trixie producten en prints ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!
Collectie: Het assortiment van Trixie bestaat uit verschillende collecties, van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties. Daarnaast komen verschillende herkenbare dieren zoals de olifant, aap, krokodil, ijsbeer, konijn en leeuw met een schattige uitstraling regelmatig terug in de producten.

Duurzaamheid: Bij Trixie staat duurzaamheid centraal. Veel producten zijn voorzien van biokatoen vanwege de liefde voor de natuur en het respect voor de planeet. Op het vlak van verpakking worden ook veel inspanningen gedaan. Plastic wordt tot het minimum beperkt en vervangen door papieren verpakkingen en bio-afbreekbare zakjes. Daar houden wij van!
Kwaliteit: De beste stof- en productiekwaliteit worden gebruikt om er zeker van te zijn dat de producten het intensieve gebruik van de kleintjes kan doorstaan. Dit is terug te zien in de mooie kwaliteit van de producten!
Artikelen: Bij Trixie kun je terecht voor verschillende babyproducten zoals kwaliteitsvolle bad- en bed producten, alle benodigdheden voor een gezellige maaltijd en handige accessoires voor onderweg.

  • Houten speelgoed: Trixie heeft een groot assortiment houten speelgoed. Van blokkentreinen tot rammelaars en vormenstoven. Allemaal van mooie kwaliteit met mooie felle kleuren, oftewel een lust voor het oog!
  • Spellen: Verschillende klassieke spellen worden aangeboden zoals kwartet, puzzels en vormenpuzzels. Uitgevoerd in Trixie stijl mét de herkenbare dieren.
  • Voor onderweg: Van activiteitenslingers tot knisperboekjes. Trixie heeft genoeg speelgoed voor onderweg om jouw kleintje zoet te houden tijdens de reis.
  • Activiteitenspeeltjes: Trixie heeft veel samengestelde producten. Zo is een activiteitenspeeltje een knuffel, bijtring en rammelaar in één! Zo raakt je kleintje nooit verveeld!

 

Extra informatie

Afmetingen 11 × 5 × 1,5 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

100% FSC © gecertificeerd beukenhout

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten