Tattoos Rosa of Jim – Little Dutch

 2,95

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  2,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Voeg een dosis plezier en kleur toe aan het leven van je kind met de ‘Jim & Friends’ en ‘Rosa & Friends’ tattoos van Little Dutch. Deze vrolijke set tijdelijke kindertatoeages is perfect om hun dag op te fleuren.

Kleurrijk Tattoos Rosa of Jim Setje: Het setje bestaat uit tijdelijke kindertatoeages met de vrolijke figuren van Jim & Friends (Jim en zijn vriendjes) of Rosa & Friends (Rosa, Evi en Julia). Deze kleurrijke tattoos zijn een geweldige manier om een glimlach op het gezicht van je kind te toveren.
Eenvoudig Aanbrengen: Druk de tattoos stevig op de huid, dep met een nat doekje, even wachten en voilà! Zo eenvoudig is het om je kinderen een tijdelijke afbeelding te geven.
Tijdelijk Plezier: Deze tatoeages zijn tijdelijk, wat betekent dat kinderen kunnen genieten van het plezier van tatoeages die vanzelf weer verdwijnt door het wassen.
Ideaal voor Feestjes en Spelletjes: De tattoos zijn perfect voor verjaardagsfeestjes, vakantieplezier, of gewoon als leuke activiteit op een regenachtige dag.

Eigenschappen Tattoos Rosa of Jim

  • 12 tijdelijke tatoeages
  • Geschikt vanaf 3 jaar

Voeg wat tijdelijke tatoeagepret toe aan het leven van je kinderen met de ‘Jim & Friends’ en ‘Rosa & Friends’ tattoos. Bestel vandaag nog en zie de glimlach op hun gezicht!

Tattoos Rosa of Jim voor  kinderen vanaf 3 jaar.

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 6 cm
Little Dutch

Jim, Rosa

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Materiaal

karton

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten