Little Dutch Treinset Little Farm FSC

 24,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  24,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Onze Treinset Little Farm FSC is niet zomaar een speelgoed, het is een bron van verbeelding en plezier voor kinderen vanaf 18 maanden. Elk houten figuur is met zorg ontworpen en aan beide zijden voorzien van gedetailleerde illustraties, waardoor ze tot leven komen tijdens het spelen. Dit speelgoed bevordert niet alleen de motorische vaardigheden van je kind, maar stimuleert ook de creativiteit en fantasie. Stap aan boord van de avontuurlijke houten treinbaan uit onze Little Farm collectie en beleef eindeloze reizen naar de boerderij.

Een Boerderijavontuur in Hout

Laat je kleintje de trein besturen terwijl deze langs grazende koeien en nieuwsgierige schapen rijdt. Of misschien wil je kind wel een spannend verhaal bedenken over de boer en zijn tractor die op weg zijn naar de akker. Met de Treinset Little Farm FSC zijn de mogelijkheden eindeloos en kunnen kinderen hun eigen boerderijavonturen creëren.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Little Dutch Treinset Little Farm

  • thema: Little farm | Boerderij
  • Little Dutch houten speelgoed
  • aantal onderdelen 29
  • vanaf 18 maanden

Wil je meer zien van dit leuke thema? Kijk dan hier!

Als  Cadeau Verpakt en Snel Verzonden

Onze Treinset Little Farm FSC wordt met liefde ingepakt als cadeau, klaar om te schenken aan je kleintje of een geliefde. We begrijpen dat wachten op speelgoed niet leuk is, dus we zorgen ervoor dat je bestelling binnen slechts 2 werkdagen wordt verzonden.

Boerderijpret voor iedereen

Deze Treinset Little Farm FSC is de perfecte aanvulling op de speelgoedcollectie van je kind en een geweldige manier om hen kennis te laten maken met de wereld van boerderijen. Laat hun verbeelding de vrije loop en breng de boerderij naar huis met deze prachtige houten treinbaan.

Beleef samen boerderijavonturen en bestel vandaag nog de Treinset Little Farm FSC. Laat je kleintje op ontdekkingsreis gaan naar de boerderij terwijl ze spelen en leren!

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

100% polyester

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten