Chewies ombre wagenhanger

 14,95

(inclusief 21% btw)

Clear

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  14,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze toffe Chewies ombre wagenhanger is verkrijgbaar in diverse  kleuren!  Omdat er een grote houten kraal in verwerkt is naast de houten ringen maakt dit een zacht rammelend geluid. De bewegingen en de contrasten zijn zeer interessant voor de kleintjes. Hiermee is hij passend voor elke kinderwagenbak en maak je hem helemaal af met deze wagenhanger! De clip bevestig je aan  het stoffen gedeelte van de kap.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Chewies ombre wagenhanger

Deze toffe Chewies ombre wagenhanger is gemaakt van siliconen die vrij zijn van BPA, weekmakers en andere chemische toevoegingen. Het silicone is 100% food grated silicone en daarom 100% veilig. Het hout is onbehandeld & super glad geschuurd. Zoals bij alle Chewies adviseren wij om deze voor elk gebruik te controleren op beschadigingen en je kleintje nooit alleen te laten terwijl hij of zij speelt of bijt met/op dit product.

Let op! Altijd bevestigen met de 1 clip aan de zachte rand van de kap van de kinderwagen bak of maxicosi zonnekap aan de stof, niet de harde gedeeltes. De wagenhanger gebruiken onder  toezicht en voor elk gebruik gecontroleerd te worden op beschadigingen en slijtage. Bij vertoon van slijtage of beschadigingen niet meer gebruiken.

Extra informatie

Afmetingen 21 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Beschikbare kleuren Chewies

, , , , ,

Merk

Chewies

Materiaal

Onbehandeld hout en siliconen

gerelateerde producten