Bijtspeelgoed: Een bijtring is ideaal voor doorkomende tandjes

Waarom zou je een bijtring aanschaffen? Elke baby gaat er mee te maken krijgen: doorkomende tandjes. Wanneer de tandjes doorkomen, kan een houten of siliconen vorm helpen om de eerste pijn te verzachten en het gevoelige tandvlees te masseren.

Wanneer weet je nu of er behoefte is aan zo’n ring? Dit merk je onder andere doordat je baby veel kwijlt, huilerig is, gezwollen tandvlees heeft, speelgoed en handjes naar de mond brengt, op alles bijt en kauwt, onrustig slaapt, over zijn wangen wrijft en aan zijn oren trekt en wanneer hij minder goed eet en drinkt. Ben je op zoek naar bijtspeelgoed? Bij Kiddy Kado hebben we verschillende soorten, maten en kleuren in het assortiment

Ons bijtspeelgoed is zo ontworpen dat dit op een veilige manier kan, zonder dat het mondje of het speelgoed beschadigt. Bijtspeelgoed is onmisbaar in de babyuitzet van (aanstaande of kersverse) ouders. 

Veiligheid staat voorop – onze bijtringen zijn vrij van schadelijke stoffen, hebben een CE keurmerk en zijn gemakkelijk schoon te maken.

Slinger

Wanneer is er behoefte aan een bijtring?

Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor die vervelende tandjespijn? 🦷 Ontdek waarom ons siliconen bijtspeelgoed een absolute must-have is voor jouw kleintje!  Zachte, flexibele siliconen bieden verlichting bij doorkomende tandjes, terwijl de vrolijke kleuren en texturen de zintuigen prikkelen.

Wat maakt onze siliconen bijtringen uniek?

  • Optimale verlichting: De zachte, flexibele siliconen bieden optimale verlichting voor pijnlijk tandvlees tijdens de periode van doorkomende tandjes.
  • Veiligheid voorop: Gemaakt van 100% veilige en niet-giftige materialen, zodat ouders met vertrouwen kunnen kiezen voor onze bijtringen.
  • Stimulerende textuur: De verschillende texturen en vormen van onze bijtringen stimuleren de zintuigen en bevorderen de ontwikkeling van de mond- en handmotoriek van baby’s.

Ontdek onze collectie siliconen en houten bijtringen, de perfecte metgezel voor je kleintje tijdens de tandjesperiode. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en stijlvol, waardoor ze een must-have zijn voor ouders en baby’s.

Veiligheid voorop: Onze bijtringen zijn gemaakt van hoogwaardige, veilige materialen zoals BPA-vrij siliconen en onbehandeld hout. We begrijpen het belang van veiligheid voor je kleintje, daarom voldoen al onze producten aan strenge veiligheidsnormen.
Verlichting bij doorkomende tandjes: Ze zijn ontworpen om verlichting te bieden bij pijnlijk tandvlees tijdens de tandjesperiode. Het kauwen op de bijtring helpt het ongemak te verminderen en stimuleert tegelijkertijd de ontwikkeling van de kaakspieren.

Stimulerend ontwerp: Het unieke ontwerp van onze bijtringen is niet alleen functioneel, maar ook stimulerend voor de zintuigen van je baby. De verschillende texturen en vormen zorgen voor een interessante tactiele ervaring, terwijl de levendige kleuren de aandacht van je kleintje trekken en de visuele ontwikkeling stimuleren.
Milieuvriendelijk: Naast veiligheid hechten we ook veel belang aan duurzaamheid. De houten varian tis gemaakt van onbehandeld hout afkomstig van duurzame bronnen, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor ouders die begaan zijn met de toekomst van onze planeet.
Gemakkelijk schoon te maken: Onze bijtringen zijn eenvoudig schoon te maken met warm water en milde zeep, waardoor hygiëne altijd gewaarborgd blijft. 

Geef je kleintje verlichting en stimulatie tijdens de tandjesperiode met onze siliconen en houten bijtfiguren. Bestel nu en ervaar het verschil!

De nieuwe zachte kleuren siliconen figuren en bijpassende speenkoorden en wagenspanners zijn een lust voor het oog, makkelijk vastte pakken door kleine handjes en een perfect kraamcadeau of aanvulling in een kraammand.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Een leuk en betaalbaar kraamcadeau

Een bijtring is niet alleen een leuk, maar ook een betaalbaar kraamcadeau. Combineer met een zachte rammelaar, baby’s houden van de zachte rammeltjes die het maakt als ze het vasthouden. Plaats je vandaag je bestelling nog bij Kiddy Kado? Dan zorgen wij ervoor dat je bijtring binnen een à twee werkdagen naar je toegestuurd wordt. Je bijtring wordt leuk ingepakt, zodat je het meteen cadeau kunt geven. Ben je niet in de gelegenheid om op visite te gaan? Kies dan voor de optie om een kaartje toe te voegen, zodat we de bijtring naar de gelukkige opsturen. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Gepersonaliseerd kraamcadeau | Badcape met naam | Houten speelgoed