Bijtspeelgoed: ideaal voor doorkomende tandjes

Waarom zou je bijtspeelgoed aanschaffen? Elke baby gaat er mee te maken krijgen: doorkomende tandjes. Wanneer de tandjes doorkomen, kan een houten of siliconen vorm helpen om de eerste pijn te verzachten en het gevoelige tandvlees te masseren. Daarnaast is deze ring ook perfect als de bijtbehoefte groot is. Het is een siliconen, rubberen of houten ring waarop je kindje kan bijten. Ze zijn zo ontworpen dat dit op een veilige manier kan, zonder dat het mondje of het speelgoed beschadigt. De bijtring is onmisbaar in de babyuitzet van (aanstaande of kersverse) ouders. Deze ring is dus erg handig om cadeau te geven. 

Slinger

Wanneer is er behoefte aan een bijtring?

Zoals gezegd kan bijtspeelgoed de ongemakken van doorkomende tandjes verminderen. Maar wanneer weet je nu of er behoefte is aan zo’n ring? Dit merk je onder andere doordat je baby veel kwijlt, huilerig is, gezwollen tandvlees heeft, speelgoed en handjes naar de mond brengt, op alles bijt en kauwt, onrustig slaapt, over zijn wangen wrijft en aan zijn oren trekt en wanneer hij minder goed eet en drinkt. Ben je op zoek naar bijtspeelgoed? Bij Kiddy Kado hebben we verschillende soorten, maten en kleuren in het assortiment. Van een siliconen of houten bijtring tot een mooie combinatie van beide.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Een leuk en betaalbaar kraamcadeau

Een bijtring is niet alleen een leuk, maar ook een betaalbaar kraamcadeau. Combineer met een zachte rammelaar, baby’s houden van de zachte rammeltjes die het maakt als ze het vasthouden. Plaats je vandaag je bestelling nog bij Kiddy Kado? Dan zorgen wij ervoor dat je bijtring binnen een à twee werkdagen naar je toegestuurd wordt. Je bijtring wordt leuk ingepakt, zodat je het meteen cadeau kunt geven. Ben je niet in de gelegenheid om op visite te gaan? Kies dan voor de optie om een kaartje toe te voegen, zodat we de bijtring naar de gelukkige opsturen. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Gepersonaliseerd kraamcadeau | Badcape met naam | Houten speelgoed