Een origineel babycadeau met naam

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje voor de kersverse ouders en hun pasgeboren zoontje, dochtertje of tweeling? Hoe leuk is het dan om een babycadeau met naam te geven? Met een babycadeau met naam weet je zeker dat je een cadeautje geeft dat de ouders raakt. Van een gepersonaliseerd stevig houten stoeltje of een houten speelgoedtrein tot een super zachte badcape of een compleet kraamcadeaupakket met naam. Bij ons vind je altijd een origineel cadeau dat past binnen jouw budget.

Slinger

Waarom kiezen voor een babycadeau met naam?

Wanneer je besluit om een babycadeau met naam cadeau te geven van Kiddy Kado, weet je zeker dat:

  • je een extra persoonlijk cadeautje geeft
  • jouw cadeau uniek en origineel is én dus door niemand anders gegeven wordt
  • jouw bestelling binnen twee werkdagen verzonden wordt, tenzij anders vermeld
  • je cadeautje kosteloos wordt ingepakt

Wil je het cadeau graag laten personaliseren aan hand van het geboortekaartje? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Stuur het geboortekaartje per post of digitaal, dan gaan wij aan de slag met het ontwerp. Ben je tevreden? Dan versturen wij het gepersonaliseerde cadeau in drie tot vijf werkdagen.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Bestel een kant-en-klaar kraamcadeau

Alle cadeautjes die je bij Kiddy Kado bestelt, worden op een leuke manier ingepakt. Zo is jouw babycadeau met naam helemaal klaar om meteen cadeau te geven. Ben je niet in de gelegenheid om zelf op visite te gaan? Dan kunnen wij jouw cadeau, inclusief persoonlijk kaartje, ook rechtstreeks naar de betreffende persoon toesturen. Alles wordt door ons met zorg gemaakt, ingepakt én verstuurd. Heb je een vraag over één van onze producten, de verzending of betaling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want we staan je graag te woord. We zijn telefonisch bereikbaar via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Kraamcadeau met naam | Zwangerschapscadeau | Kraamcadeaupakket