Activiteitenspiraal klein – Little Dutch

We plaatsen de naam en de geboortedatum erop door middel van laser graveren.

 9,95

(inclusief 21% btw)

Graveren

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Activiteitenspiraal Klein – Forest Friends & Fairy Garden: Spelenderwijs Leren

Ontdek de Activiteitenspiraal Klein uit de Forest Friends en Fairy Garden collecties – een leuke bezigheid die ook nog leerzaam is. Deze spiraal is speciaal ontworpen om kinderen vanaf 12 maanden te helpen hun fijne motorische vaardigheden te ontwikkelen, op een manier die zowel leuk als educatief is.

Forest Friends Activiteitenspiraal: Breng de kleine dennenappel van het ene uiteinde van het betoverende bos naar het andere, terwijl je kleintje de kleurrijke kralen door de spiraal beweegt. De grote paddenstoel in het midden vormt een uitdagend obstakel dat zorgt voor extra speelplezier. Deze activiteit stimuleert hand-oogcoördinatie en leert kinderen op een speelse manier probleemoplossend denken.

Fairy Garden Activiteitenspiraal: In de magische tuin helpt je kleintje de kleine egel zijn weg te vinden langs de spiraal. Onderweg steken ze over de grote bloem in het hart van de Fairy Garden. Dit speelgoed moedigt de ontwikkeling van fijne motoriek aan en biedt eindeloos fantasierijk speelplezier.

Beide spiralen zijn gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout, waardoor ze veilig en milieuvriendelijk zijn. Perfect voor kinderen vanaf 12 maanden.

Tip! Maak de activiteiten spiraal klein uniek door de naam erop te laten graveren. Het voordeel van graveren is dat het niet los laat en niet afgeeft. Super veilig!  Op de foto’s is te zien waar de naam gezet wordt. Staat super leuk op de kinderkamer en erg leuk om mee te spelen.

Breng kleur en plezier in het leven van je kindje met de Little Dutch Activiteitenspiraal Klein. Bestel vandaag nog en zie hoe je kleintje spelenderwijs leert en groeit!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven
Eigenschappen Activiteitenspiraal Klein
  • Merk : Little Dutch
  • Thema: Fairy Garden, Forest Friends
  • Materiaal 100% FSC hout
  • met handige zuignappen aan de onderkant
  • leeftijd vanaf 12 maanden

Wil je nog meer zien van deze collecties? Klik dan hier  en mix en match.

Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Leeftijd

vanaf 12 maanden

Materiaal

100% FSC Hout

Merk

Little Dutch

Thema

Fairy Garden, Forest Friends, Houten Speelgoed

gerelateerde producten