Regenboogstapelaar – Little Dutch

De naam en de geboortedatum worden erin gegraveerd.

 19,95

(inclusief 21% btw)

Graveren

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  19,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Met de prachtige Regenboogstapelaar van Little Dutch, verkrijgbaar in de thema’s Forest Friends en Fairy Garden, zijn er eindeloos veel manieren om te spelen en de fantasie van je kleintje te stimuleren. Deze veelzijdige houten stapelaars in harmonieuze kleuren zijn ontworpen om niet alleen de motorische ontwikkeling van je kind te ondersteunen, maar ook hun creativiteit en verbeelding aan te wakkeren.

Ontdek de Regenboogstapelaar Forest Friends

De Regenboogstapelaar Forest Friends komt in kalmerende tinten blauw, geel en groen, geïnspireerd op de natuur en het bosleven. Dit speelgoed is niet alleen een regenboog om te bouwen, maar kan ook worden gebruikt om tunnels te creëren voor treinen en auto’s of om prachtige sculpturen en bruggen te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, en je zult versteld staan van hoe veelzijdig dit stuk speelgoed is.

Ontdek de Regenboogstapelaar Fairy Garden

De Regenboogstapelaar Fairy Garden is uitgevoerd in zachte kleuren roze, geel en groen, perfect passend bij het magische thema van een sprookjestuin. Ook deze regenboog biedt een wereld aan creatieve mogelijkheden. Kinderen kunnen er regenbogen mee stapelen, of de bogen gebruiken om hun eigen fantasiewerelden te creëren. De halfronde vormen kun je bijvoorbeeld gebruiken als een treintunnel, huisje voor kleine poppetjes of bergen voor de autootjes.

Eigenschappen Regenboogstapelaar

  • beschikbare kleuren :  in het roze en blauw
  • 7 bogen en 1 middenstukje waar de naam en geboortedatum op gegraveerd kunnen worden
  • houten speelgoed, FSC-gecertificeerd hout
  • merk: Little Dutch
  • Thema: Fairy Garden en Forest Friends
  • Makkelijk schoon te maken met een lichtvochtig doekje
  • Geschikt vanaf 12 maanden
  • Houten Regenboog Puzzel

Duurzaam en Veilig

Zowel de Forest Friends als Fairy Garden regenboogstapelaars zijn gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 12 maanden, wat ze tot een perfect cadeau maakt voor jonge ontdekkers.

Een Stijlvol en Leerzaam Cadeau

De Forest Friends en Fairy Garden Regenboogstapelaars van Little Dutch zijn ideaal als verjaardagscadeau of als educatief speelgoed dat ook nog eens prachtig staat in elke kinderkamer. De zachte kleuren en het natuurlijke materiaal maken het niet alleen een genot om mee te spelen, maar ook om naar te kijken.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

 

Extra informatie

Afmetingen 13 × 13 × 8 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Thema

Fairy Garden, Forest Friends

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten