Schoolstoeltje olive – Little Dutch

 49,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  49,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een stijlvol en praktisch kinderstoeltje? Ontdek het schoolstoeltje Olive in vintage stijl, perfect voor jonge avonturiers! Spelen is intensief, en soms hebben kinderen een fijn plekje nodig om even tot rust te komen. Dit stoeltje biedt de perfecte uitkomst: een comfortabele plek om te zitten, dromen en fantaseren. Of het nu gaat om een spannende speurtocht, een koninklijk avontuur of een schoollesje, het schoolstoeltje Olive is klaar voor elke verbeelding.

Met de juiste zithoogte, speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 7 jaar, is dit kinderstoeltje ideaal voor activiteiten zoals tekenen, spelen, leren en zelfs eten. Combineer het met ons bijpassende schooltafeltje en creëer een gezellige leer- en speelruimte waar jouw kind zich helemaal in kan uitleven.

Kenmerken van het schoolstoeltje Olive:

  • Vintage stijl die perfect past in elk interieur
  • Stevige en duurzame constructie, gemaakt voor dagelijks gebruik
  • Perfecte zithoogte voor kinderen van 4 tot 7 jaar
  • Ideaal voor gebruik aan een lage tafel, voor tekenen, spelen of eten

Maak van het schoolstoeltje Olive het stoeltje voor avontuurlijke verhalen, de troon voor een koning of koningin, of zelfs de cockpit voor een astronaut. Dit kindermeubel is niet alleen een functionele zitplek, maar stimuleert ook de fantasie en creativiteit van je kleintje.

Kies voor het schoolstoeltje Olive en geef je kind een comfortabele, stijlvolle plek om te zitten én te spelen!

In het begin is het geboortestoeltje een leuke eyecatcher op de babykamer. Een eigen speelplek voor kinderen is belangrijk, omdat ze hier hun fantasie de vrije loop kunnen laten en hun knutselwerkjes of bouwwerken laten staan zonder dat ze in de weg staan.

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 4-7 jaar

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten