Aanbieding!

Barbecue speelgoedset FSC- Little Dutch

Oorspronkelijke prijs was: € 34,95.Huidige prijs is: € 29,95.

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  29,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Met deze barbecue speelgoedset heb je alle tools bij de hand om een echt barbecuefeest na te spelen. Alles is aanwezig voor de kleine chef, Er is een tang, spatel, en twee spiezen. Gooi het houtskool er maar in om de barbecue op te warmen. Kies alleen de groente die je lekker vindt om een spies te make.

Liever een grote hamburger op je bord? Bouw een heerlijke houten hamburger met het stapelbare broodje en verschillende toppings. Deze 34-delige houten barbecue speelgoedset bevat BBQ-gereedschap, een hamburgerbroodje en een verwijderbare grill zodat het net echt lijkt en jouw kleintje het grillproces helemaal kan naspelen.

Onder de grill bevindt zich een slim opberg vak waar je gemakkelijk na het spelen de verschillende houten ingrediënten kan opbergen. Zoals de ketchup, mosterd, uien, courgette, mais, worstjes, champignons, spek, vis en houtskool.

Productinformatie van de Barbecue speelgoedset

  • Minimumleeftijd: 3 jaar
  • Merk: Little Dutch
  • Barbecue speelgoedset
  • 34 delig

Investeer in Nederlands design en geniet van de duurzaamheid van de Little Dutch Barbecue speelgoedset . Gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, zorgt deze bbq voor milieuvriendelijk speelplezier. Het FSC-label garandeert dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Geef een kraamcadeau dat op lange termijn gebruikt kan worden!

Extra informatie

Afmetingen 34 × 24 × 57 cm
Leeftijd

Vanaf 12 maanden

Materiaal

Hout

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten