Cadeaumand Octopus

 47,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  47,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Maak kennis met de Cadeaumand Octopus, een avontuurlijke cadeaumand voor de jonge ouders. Dit nieuwe avontuur start met een een leuk kraamcadeau voor een jongen of een meisje en bevat avontuurlijke elementen.

Het pakket bevat allerlei benodigdheden om een fijne start te hebben met de kleine zoals onmisbare monddoekjes en een schattige romper.

Ieder item is zorgvuldig uitgekozen en komt prachtig verpakt in een leuke mand. Het is het perfecte geschenk voor kersverse ouders.

De Cadeaumand Octopus bestaat uit:

  • Jollein monddoekjes set van 3 : Ideaal voor na het voeden.
  • Chewies & more bijting wolk grijs: dit bijtspeelgoed verzacht de pijn van de doorkomende tandjes en masseert het gevoelige tandvlees door het gebruik van veerkrachtig silicone en onbehandelde organische beukenhouten kralen.
  • Noox City Kids romper 50/56 (0-2 maanden) : met de tekst ‘Hello world I’m new here’. Super schattig eerste rompertje voor je pasgeboren baby
  • Nattou Octopus grijs: Met zijn lange tentakels is hij  ideaal voor kleine babyhandjes om vast te grijpen. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van je kleintje.
  • Vintage camera van Little Dutch: nieuwe avonturen starten en deze speelgoed camera is een leuke toevoeging
  • Kado mand zeegras waar het hele pakket in zit

Bij Kiddykado kan je verschillende kraamcadeau pakketten laten samenstellen en versturen. Ontdek onze andere pakketten in diverse kleurcombinaties. Als je liever iets op maat wilt samenstellen, neem dan contact met ons op via info@kiddykado.nl

We staan klaar om je verder te helpen! De Cadeaumand Octopus wordt met liefde ingepakt en is snel verzonden, zodat je het direct cadeau kunt geven aan de gelukkige ontvanger.

Dit mooie blauwe Kraamcadeau pakket Wilde dieren is ideaal voor de jonge ouders, bestel snel en maak iemand gelukkig met dit bijzondere geschenk!

 

Extra informatie

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Gelegenheid

Geboorte, zwangerschapsverlof, babyshower

Kleur

Okergeel, wit, creme

Merk

Jollein
Trixie
Chweies & More
Noox City Kids

gerelateerde producten