Handdoek met naam

Het Perfecte Cadeau voor Elke Gelegenheid

Een handdoek met naam erop geborduurd is een leuk en persoonlijk cadeau voor jong en oud. Ideaal voor geboortes, eerste zwemlessen, verjaardagen en meer. Bij Kiddy Kado bieden we handdoeken in verschillende kleuren, gemaakt van 500 gram zacht en stevig katoen. Je kunt niet alleen de naam, maar ook het sterrenbeeld laten borduren voor een kleine meerprijs.

Slinger

Handdoek met naam, Uniek Cadeau voor Bijzondere Momenten

Bij Kiddy Kado bieden we handdoeken met naam in verschillende kleuren aan. Onze handdoeken zijn niet alleen stijlvol, maar ook van hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van 500 gram katoen, wat zorgt voor een stevige en zachte textuur. Dit maakt ze perfect voor dagelijks gebruik, maar ook als een blijvend aandenken aan een speciale gelegenheid.

Extra Personaliseeropties

Wil je de handdoek nog unieker maken? Naast de naam kun je ook het sterrenbeeld laten borduren. Voor een kleine meerprijs voegen we graag deze extra persoonlijke touch toe. Dit maakt het cadeau nog specialer en persoonlijker.

Kwaliteit en Comfort

Onze handdoeken zijn ontworpen met comfort en duurzaamheid in gedachten. Het gebruik van hoogwaardig katoen zorgt ervoor dat de handdoeken zacht aanvoelen op de huid en lang meegaan. Of je nu een handdoek geeft voor een kind of een volwassene, je kunt er zeker van zijn dat je een kwalitatief hoogstaand product geeft.

Waarom Kiezen voor Kiddy Kado?

Bij Kiddy Kado streven we naar perfectie in onze producten en service. Onze gepersonaliseerde handdoeken worden met zorg en precisie geborduurd, zodat elke handdoek een uniek en speciaal cadeau wordt. We bieden een breed scala aan kleuren en borduurmogelijkheden om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Conclusie

Een handdoek met naam erop geborduurd is een prachtig en persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid. Bij Kiddy Kado zorgen we ervoor dat elk detail perfect is, van de keuze van het katoen tot het borduurwerk. Geef een cadeau dat zowel praktisch als betekenisvol is, en maak indruk met een handdoek van Kiddy Kado.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Rechtstreeks als cadeau versturen?

Een handdoek met naam is praktisch en leuk. Ben je niet van plan of ben je niet in de gelegenheid om op visite te gaan? Wij kunnen jouw bestelling ook rechtstreeks als cadeau versturen. We pakken het altijd leuk en kosteloos voor je in. Geef bij de opties aan dat je graag een kaartje wilt meesturen, zodat de ontvanger weet van wie hij dit leuke cadeau gehad heeft. Bij Kiddy Kado zorgen we ervoor dat jouw bestelling, na ontvangst van betaling, binnen twee werkdagen verstuurd wordt. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.  

Anderen bekeken ook: Badcape met naam | Wieglaken met naam | Knuffeldoek met naam