Houten Borstel/Kam set – BamBam

Wij plaatsen de naam erop doormiddel van laser graveren

 9,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Graveren

Het cadeautje is voor? *

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Deze opmerkingen zijn uitsluitend voor extra informatie ter verduidelijking. Dit wordt niet meegestuurd met de bestelling.

Productprijs:  9,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Ontdek de Prachtige Houten Borstel/Kam set van BamBam – Onmisbaar voor de Babykamer en met de naam erin gegraveerd een uniek geboorte cadeau.

Deze prachtige set, vervaardigd uit hoogwaardig hout, omvat een zorgvuldig ontworpen kam en borstel, perfect voor de dagelijkse verzorging van jouw kostbare kleintje.  Een onmisbaar accessoire voor de babykamer en baby verzorging

Eigenschappen Houten Borstel/Kam set

  • materiaal: hout
  • merk: BamBam
  • Afm: 15,5cm x 4cm & 12cm x 3cm
  • Extra zachte borstelhaartjes
  • Geschikt voor kindjes vanaf de geboorte

Deze betoverende geschenkset is niet alleen functioneel, maar ook personaliseerbaar. Maak hem nog specialer door de naam van jouw kleintje op de borstel te laten plaatsen, een vleugje individualiteit dat de set een persoonlijke touch geeft. Doordat het in het hout gegraveerd is, laat de tekst nooit los.

De houten borstel- en kam set is met zorg ontworpen om de delicate haartjes van jouw kleintje te kammen en te verzorgen. Dankzij de zachtheid van de borstelhaartjes is deze set geschikt voor gebruik vanaf de geboorte, en speciaal afgestemd op de gevoelige hoofdhuid van jouw kleintje.

De natuurlijke uitstraling van het hout geeft de set een tijdloze charme, perfect passend bij elke babykamer. Naarmate jouw kleintje groeit, kan hij of zij deze borstel en kam zelf gemakkelijk hanteren, wat een gevoel van onafhankelijkheid bevordert.

Waarom Kiezen voor BamBam:
BamBam, een toonaangevend Nederlands merk met wereldwijde allure, staat al ruim twintig jaar bekend om eigentijdse trends met een klassieke knipoog. Onze producten worden met zorg en aandacht vervaardigd, waarbij we hoge kwaliteit combineren met een verrassend betaalbare prijs.

Eenvoudig Bestellen en Snel Verzonden:
Bij BamBam begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom wordt jouw bestelling van de Houten Borstel/Kam Geschenkset binnen 1-2 werkdagen verzonden. Elk item wordt met liefde ingepakt als een prachtig cadeau, klaar om te schenken aan een speciale gelegenheid.

Ontdek de Magie van BamBam:
Ontdek zelf waarom BamBam al meer dan twee decennia lang een bron van vertrouwen en vernieuwing is voor ouders wereldwijd. Laat jouw kleintje genieten van de perfecte verzorging met onze Houten Borstel/Kam Geschenkset en geef ze een stukje tijdloze schoonheid voor de vroege jaren. Wil je nog meer van dit leuke merk zien? klik dan hier.

Kies voor BamBam – Kies voor Kwaliteit, Stijl en Liefdevolle Verzorging.

Extra informatie

Afmetingen 16 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf o jaar

Materiaal

Hout

Merk

Bambam

gerelateerde producten