Sophie de giraf bijtringen duo

 21,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Sophie de giraf bijtringen. Deze bijtringen set van Sophie de Giraf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber, dus ideaal om het pijnlijke tandvlees van baby verlichting te geven!

De bijtringen set bestaat uit:

  • een heel zacht model om je baby verlichting te geven bij het doorkomen van de eerste tandjes
  • een zacht model voor de periode daarna, als de tanden al een beetje zijn doorgekomen. Gezond en natuurlijk voor uw je baby, voorzien van allerlei delen om in te bijten (oren, horens, poten en ringen), waaruit uw baby afhankelijk van zijn leeftijd kan kiezen om verlichting te krijgen. Je baby beleeft er veel plezier aan.

De ringen hebben gestreepte oppervlakken voor de doorkomende tanden en afgeronde puntjes voor het verlichten van het tandvlees. Licht in gewicht en voorzien van twee ringen, dus gemakkelijk vast te pakken en te bewegen voor de kleine babyhandjes.

Let op: de vlekjes van de giraf worden handmatig aangebracht, hierdoor kunnen deze onderling verschillen. Schoonmaken met een vochtige doek en niet niet reinigen in de vaatwasser of warm steriliseren.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Sophie de Giraf

Sophie de giraf! Wie kent haar niet?

Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s en dreumesen. Niet voor niks is Sophie de giraf al ruim 60 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes.

Het girafje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen. Een absoluut veilige keuze voor jouw kleintje. En natuurlijk hét ultieme kraamcadeau! Met haar opvallende en herkenbare vorm is Sophie de giraf een absolute must-have! Sophie de giraf is wereldwijd populair en oprecht geliefd bij elke ouder en elke kind. Sophie is tijdloos en overstijgt de generaties.

Extra informatie

Afmetingen 24,9 × 16,4 × 3,9 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Natuur rubber

Merk

Sophie de Giraf

gerelateerde producten