Trixie vormenboek

 9,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Trixie vormenboek.  Met deze vormenboek  leert je kleintje verschillende dieren kennen! Een leuk en zeer tactiel boekje, aangezien elke pagina de vorm aanneemt van het dier in kwestie. Ontdek al onze dierenvrienden, van een te gekke flamingo tot een brullende leeuw! Dit boek is gemaakt van sterk FSC© karton en is bedrukt met soya inkt.

Eigenschappen Trixie vormenboek

  • Materiaal: sterk FSC karton, bedrukt met soya inkt en vernis op waterbasis
  • Afmetingen: 12 x 20 cm
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden

Vanaf het moment dat je ongeveer 20 weken zwanger bent, ontwikkelt jouw kleintje zijn/haar gehoor al in de baarmoeder. Jouw kindje zal het dan ook al snel interessant horen om jouw verhalen te horen uit dit Trixie vormenboek.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om kado geven

Ontdek al de dierenvrienden van Trixie in dit stevig vormenboekje, gaande van een gekke flamingo tot een brullende leeuw! Dit stevig boekje is ideaal voor kleine peuters die graag pagina’s omdraaien en diertjes willen leren benoemen.

Dit Trixie vormenboek is ideaal om te lezen omdat je kindje dol is om jouw stem te horen. Vanaf het moment dat je ongeveer 20 weken zwanger bent, ontwikkelt jouw kleintje zijn/haar gehoor al in de baarmoeder. Zodra jouw kleine baby dan geboren is, is hij/zij al gewend aan jouw stem. Het horen van jouw stem zorgt dan voor een vertrouwd en veilig gevoel. Het is daarom logisch dat jouw pasgeboren baby graag naar stemmen luistert en vooral naar die van jou. Hij/zij herkent jouw stem. Daardoor vindt hij/zij het heel gezellig als er tegen hem/haar wordt gepraat of als er een liedje wordt gezongen. Je baby heeft nog geen begrip van wat er gezegd wordt, maar door het horen van jouw stem weet je kleintje dat je er bent. Het maakt je kleintje rustig en geeft een gevoel van veiligheid.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 12 × 20 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Sterk FSC© karton

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten