Trixie telpuzzel

 12,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Laat het me weten wanneer het artikel weer op voorraad is.

Beschrijving

Leren tellen tot tien op een leuke manier! Deze 10 verschillende telpuzzels van Trixie met vriendelijke dierengezichten garanderen speelplezier bij het leren tellen tot 10. De kleurrijke puzzelstukjes helpen kinderen om cijfers te herkennen en te onthouden. Ze leren niet alleen tot tien tellen, ze oefenen ook hun motoriek door de stukjes juist in elkaar te puzzelen. Dit spel is gemaakt van sterk FSC© karton en is bedrukt met soya inkt.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt in een kado tas, klaar om kado te geven

 

 

 

 

 

 

 

Merk

Trixie Speelgoed

Trixie staat bekend om de duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken. De belangrijkste inspiratie bron van Trixie is de verbeelding van je kleintje. De fantasie van kinderen is er als je baby geboren wordt en gaat nooit meer weg. Daarom willen ze bij Trixie producten en prints ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!
Collectie: Het assortiment van Trixie bestaat uit verschillende collecties, van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties. Daarnaast komen verschillende herkenbare dieren zoals de olifant, aap, krokodil, ijsbeer, konijn en leeuw met een schattige uitstraling regelmatig terug in de producten.

Duurzaamheid: Bij Trixie staat duurzaamheid centraal. Veel producten zijn voorzien van biokatoen vanwege de liefde voor de natuur en het respect voor de planeet. Op het vlak van verpakking worden ook veel inspanningen gedaan. Plastic wordt tot het minimum beperkt en vervangen door papieren verpakkingen en bio-afbreekbare zakjes. Daar houden wij van!
Kwaliteit: De beste stof- en productiekwaliteit worden gebruikt om er zeker van te zijn dat de producten het intensieve gebruik van de kleintjes kan doorstaan. Dit is terug te zien in de mooie kwaliteit van de producten!
Artikelen: Bij Trixie kun je terecht voor verschillende babyproducten zoals kwaliteitsvolle bad- en bed producten, alle benodigdheden voor een gezellige maaltijd en handige accessoires voor onderweg.

  • Houten speelgoed: Trixie heeft een groot assortiment houten speelgoed. Van blokkentreinen tot rammelaars en vormenstoven. Allemaal van mooie kwaliteit met mooie felle kleuren, oftewel een lust voor het oog!
  • Spellen: Verschillende klassieke spellen worden aangeboden zoals kwartet, puzzels en vormenpuzzels. Uitgevoerd in Trixie stijl mét de herkenbare dieren.
  • Voor onderweg: Van activiteitenslingers tot knisperboekjes. Trixie heeft genoeg speelgoed voor onderweg om jouw kleintje zoet te houden tijdens de reis.
  • Activiteitenspeeltjes: Trixie heeft veel samengestelde producten. Zo is een activiteitenspeeltje een knuffel, bijtring en rammelaar in één! Zo raakt je kleintje nooit verveeld!

 

Extra informatie

Afmetingen 17 × 17 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Sterk FSC© karton

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten