Trixie telpuzzel

 12,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Trixie telpuzzel. Leren tellen tot tien op een leuke manier! Deze 10 verschillende telpuzzels van Trixie met vriendelijke dierengezichten garanderen speelplezier bij het leren tellen tot 10. De kleurrijke puzzelstukjes helpen kinderen om cijfers te herkennen en te onthouden. Ze leren niet alleen tot tien tellen, ze oefenen ook hun motoriek door de stukjes juist in elkaar te puzzelen. Dit spel is gemaakt van sterk FSC© karton en is bedrukt met soya inkt.

Eigenschappen Trixie telpuzzel

  • afmeting 17 cm x 17 cm x 4 cm
  • gemaakt van sterk FSC © -karton en soja-inkt.

 

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Trixie staat bekend om de duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken. De belangrijkste inspiratie bron van Trixie is de verbeelding van je kleintje. De fantasie van kinderen is er als je baby geboren wordt en gaat nooit meer weg. Daarom willen ze bij Trixie producten en prints ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!
Collectie: Het assortiment van Trixie bestaat uit verschillende collecties, van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties. Daarnaast komen verschillende herkenbare dieren zoals de olifant, aap, krokodil, ijsbeer, konijn en leeuw met een schattige uitstraling regelmatig terug in de producten.

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen 17 × 17 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

Sterk FSC© karton

Merk

Trixie Speelgoed

gerelateerde producten