Stapelringen blauw – Label Label

 11,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Met deze leuke stapelringen blauw van Label-Label kan je kleintje een piramide van ringen maken, of ze allemaal door elkaar stapelen, of op kleur sorteren… net wat je kleintje leuk vindt! Het stapelen is goed voor de hand-oog coördinatie en je kindje leert kleuren en vormen herkennen. Door de ronde onderkant is het ook een tuimelaar en maakt het het stapelen van de ringen een stuk lastiger.

Met naam op de bovenste wolk is het een uniek kraamkado wat leuk staat op de babykamer voor ze ermee kunnen spelen.

Eigenschappen Stapelringen blauw

  • Merk : Label Label
  • Kleur blauw
  • Materiaal FSC hout
  • Inclusief  4 ringen en en wolk vorm
  • leeftijd vanaf 12 maanden
  • Afmetingen 13 x13x8 cm
  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council® geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie.

Label label heeft creativiteit hoog in het vaandel en heeft daarom nog veel meer  leuk houten speelgoed, bekijk het  hier.

Collectie: Label Label heeft een uitgebreid speelgoed assortiment. De huisstijl is lief, hedendaags en aantrekkelijk om te zien en om mee te spelen!
Duurzaamheid: Wie kiest voor houten speelgoed, kiest voor duurzaam speelgoed. De uitvoering is degelijk en daarnaast ook ecologisch verantwoord. Voor het produceren van het speelgoed wordt uitsluitend en alleen FSC hout gebruikt. “Bossen zijn van onschatbare waarde en precies daarom is duurzaam bosbeheer één van de oplossingen om wereldwijd bossen te beschermen en te behouden, en dit is waar het bij FSC om gaat!”
Artikelen: Label Label heeft voornamelijk houten speelgoed en siliconen bijtringen in de collectie.

Extra informatie

Kies een kleur

Kadootje is voor een

Jongen/Meisje

Leeftijd

vanaf 12 maanden

Materiaal

Hout

Merk

Label Label

gerelateerde producten